ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата 20 – 26 ноември

20510
ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата 20 – 26 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Какво очаква в любовта всяка от зодиите през идната седмица? Началото на седмицата носи подходяща енергия за интимни преживявания.

Овен

Имате идеали, които следвате в любовта. Настроени сте много романтично. Не се разочаровайте, ако партньорът ви не откликва на любовните ви настроения. Тази седмица ви очакват уроци в любовта.

Телец

Вашият партньор има силата да променя мирогледа ви и това ви влияе положително. Като двойка се допълвате идеално и ще го усетите именно тази седмица.

Близнаци

Комуникацията с вашия съпруг или партньор върви прекрасно. Вие и вашата любов може да се съсредоточите върху отношенията си и да прекарате романтични мигове заедно. Партньорството ви ражда ползотворни идеи и начинания.

Рак

Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого, ще усетите, че това не са само безобидни срещи. Емоциите ще се засилят и е напълно възможно да се влюбите. С този човек ще стигнете много бързо до интимност и отношенията ви ще се развиват добре.

Лъв

Двойнствената страна на зодиите

Всяка зодия си има своите добри и лоши страни. Ето кои са най-характерните положителни и отрицателни качества на знаците. Овен Добра...

Ще срещнете човек, който ще ви привлече с интелигентността си. Вашата любов ще започне не от сърцето, а от ума и съзнанието. Ще отнеме време да оцените този човек като специален, но тази връзка ще се развие в красива любов.

Дева

Възможно е да усетите разочарования в любовен аспект тази седмица. Всяка тревога, която ви обземе ще си има причина, но вие ще се справите с всички проблеми и в края на седмицата отново ще бъдете щастливи.

Везни

Вие и вашият партньор сте на път да вземете голямо решение? Периодът е изключително благоприятен. Ако сте необвързани, случаен разговор в социалните мрежи може бързо да се превърне в страстна първа среща.

Бебе и любовна приказка за 3 от зодиите до края на ЕСЕНТА

Съвсем скоро животът ви ще се обърне в положителна насока. На някои от зодиите им е писано да им се сбъднат  някои от най-смелите ...

Скорпион

Ако вие и вашият партньор имате проблеми, ситуацията ще се задълбочи. Предстоят ви трудни моменти, но не се отчайвайте, а положете усилия, за да подредите отново нещата по между си и да внесете яснота.

Стрелец

Някой ви е хвърлил око, а вие дори не сте забелязали. Очакват ви свалки с интересни партньори. Тази седмица ще бъде игрива и подходяща за запознанства.

Козирог

Какво ви чака според зодията до края на 2017

Ето какъв е хороскопът ви за следващите 4 месеца. Бъдете готови за изненади и много вълнуващи неща... Овен Половината от сърцето ви и...

Един от вашите приятели може да ви бъде много полезен за проблемите ви в любовта. Ще ви трябва съветник, за да се справите с трудна ситуация.

Водолей

Пред вас има много добри перспективи в романтичен план. Ще срещнете интересни хора, от които ще научите много. Забавлявайте се и бъдете себе си и ще впечатлите правилния човек.

Риби

По-добре свалете розовите си очила. Не се съсредоточавайте върху проблемите и не се опитвайте да промените другите. Отдайте се страстни емоции, защото сега това ще ви направи щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...