ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата 20 – 26 ноември

20488
ЛЮБОВЕН хороскоп за седмицата 20 – 26 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Какво очаква в любовта всяка от зодиите през идната седмица? Началото на седмицата носи подходяща енергия за интимни преживявания.

Овен

Имате идеали, които следвате в любовта. Настроени сте много романтично. Не се разочаровайте, ако партньорът ви не откликва на любовните ви настроения. Тази седмица ви очакват уроци в любовта.

Телец

Вашият партньор има силата да променя мирогледа ви и това ви влияе положително. Като двойка се допълвате идеално и ще го усетите именно тази седмица.

Близнаци

Комуникацията с вашия съпруг или партньор върви прекрасно. Вие и вашата любов може да се съсредоточите върху отношенията си и да прекарате романтични мигове заедно. Партньорството ви ражда ползотворни идеи и начинания.

Рак

Ако наскоро сте започнали да се срещате с някого, ще усетите, че това не са само безобидни срещи. Емоциите ще се засилят и е напълно възможно да се влюбите. С този човек ще стигнете много бързо до интимност и отношенията ви ще се развиват добре.

Лъв

Двойнствената страна на зодиите

Всяка зодия си има своите добри и лоши страни. Ето кои са най-характерните положителни и отрицателни качества на знаците. Овен Добра...

Ще срещнете човек, който ще ви привлече с интелигентността си. Вашата любов ще започне не от сърцето, а от ума и съзнанието. Ще отнеме време да оцените този човек като специален, но тази връзка ще се развие в красива любов.

Дева

Възможно е да усетите разочарования в любовен аспект тази седмица. Всяка тревога, която ви обземе ще си има причина, но вие ще се справите с всички проблеми и в края на седмицата отново ще бъдете щастливи.

Везни

Вие и вашият партньор сте на път да вземете голямо решение? Периодът е изключително благоприятен. Ако сте необвързани, случаен разговор в социалните мрежи може бързо да се превърне в страстна първа среща.

Бебе и любовна приказка за 3 от зодиите до края на ЕСЕНТА

Съвсем скоро животът ви ще се обърне в положителна насока. На някои от зодиите им е писано да им се сбъднат  някои от най-смелите ...

Скорпион

Ако вие и вашият партньор имате проблеми, ситуацията ще се задълбочи. Предстоят ви трудни моменти, но не се отчайвайте, а положете усилия, за да подредите отново нещата по между си и да внесете яснота.

Стрелец

Някой ви е хвърлил око, а вие дори не сте забелязали. Очакват ви свалки с интересни партньори. Тази седмица ще бъде игрива и подходяща за запознанства.

Козирог

Какво ви чака според зодията до края на 2017

Ето какъв е хороскопът ви за следващите 4 месеца. Бъдете готови за изненади и много вълнуващи неща... Овен Половината от сърцето ви и...

Един от вашите приятели може да ви бъде много полезен за проблемите ви в любовта. Ще ви трябва съветник, за да се справите с трудна ситуация.

Водолей

Пред вас има много добри перспективи в романтичен план. Ще срещнете интересни хора, от които ще научите много. Забавлявайте се и бъдете себе си и ще впечатлите правилния човек.

Риби

По-добре свалете розовите си очила. Не се съсредоточавайте върху проблемите и не се опитвайте да промените другите. Отдайте се страстни емоции, защото сега това ще ви направи щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com