Любовен хороскоп за този уикенд, 27-28 февруари

12003
Любовен хороскоп за този уикенд, 27-28 февруари
Снимка: iStock/Guliver

„Който никога не е обичал, значи никога не е живял.”

- Агата Кристи

Обичаме да споделяме мисли за любовта с вас, защото вярваме, че в тях се крие наистина много мъдрост.

Когато обичаш, ти изпитваш потребност да изкрещиш на целия свят колко щастлив и прекрасен е животът ти. За да бъде обаче наистина такъв, е редно да се вслушваш в съветите, които звездите ти дават.

Ето какво съветват те всяка от зодиите:

Овен

Този уикенд ще се чувствате безгранично щастливи. Любовта ще се настани перманентно в живота ви и няма никакви намерения да го напуска. Периодът е благоприятен за сключване на брак, годеж или зачеване на дете.

Телец

Събота и неделя няма да страдате от липса на ухажори. Онези от вас, които нямат половинки, много скоро ще открият подходящия човек.

Близнаци

Уикендът е подходящ за творчески и романтични изяви. Ако от дълго време насам планувате да подарите преживяване на любимия си човек, сега е моментът да реализирате своите планове.

Рак

Дори и през почивните дни желанието ви да работите няма да утихва. Това обаче може сериозно да рефлектира върху любовния ви живот и много скоро да попаднете в една дупка.

Лъв

Сега е моментът да хванете любовта за ръка и да повървите редом с нея. Спрете да мислите за служебни ангажименти и проблеми. Оставете тези два дни за семейството и любимия си човек. Не забравяйте, че животът е много по-щастлив, когато е споделен.

Дева

Много скоро се очертава да изпитате сериозно разочарование. От вас самите зависи дали бързо ще превъзмогнете раздялата или ще бъдете обзети от мрачни мисли и безпокойство.

Везни

Ще бъдете обзети от ревност през почивните дни. Няма обаче основателна причина да се чувствате по този начин. Останете известно време насаме със себе си и ще се убедите в това.

Скорпион

Звездите ви съветват да бъдете до колкото се може по-сдържани, когато става въпрос за любов. Не изричайте думи, за които не сте сигурни. Не давайте напразни обещания.

Дневен любовен хороскоп за днес – 26 февруари

„Страхуваш ли се, че никой не те обича? Защото майка ми казваше, че хората наистина се обичат. Те просто се притесняват понякога ...

Три зодии грабват любовта през 2021

Стрелец

Опитайте да си съберете мислите в главата и да прецените дали наистина това е човекът, с който искате да прекарате остатъка от живота си. Ако има твърде много различия помежду ви, най-добре спрете да си губите времето.

Козирог

Този уикенд ще бъде изключително вълнуващ за вас. Обвързаните ще се радват на хармония в семейството. Онези, които все още нямат половинки, много скоро ще открият подходящия човек за себе си.

Тези зодии не се хвърлят в страстни връзки, но са страхотни партньори

Да създадеш стабилна връзка не е лесна работа. Някои хора го осъзнават по-рано от другите и знаят, че взаимоотношенията се градят посте...

Водолей

Не бързайте да се радвате на любовните взаимоотношения с половинката си. Дайте си време, в което да се уверите, че това наистина е правилният човек за вас. Звездите ви обещават един светъл и хармоничен уикенд.

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

Риби

Подарете си забавление с любимия човек, за което от дълго време насам сте в търсене. Не губете желание, макар на моменти да се чувствате отегчени от връзката си. Дайте шанс на човека до себе си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com