Любовен хороскоп за този уикенд

9961
Любовен хороскоп за този уикенд
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вие сте готови да експериментирате повече този уикенд в социалния си живот, за да получите това, което искате от любовта. Бъдете смели и дръзки, но не и агресивни.

Телец

Ще си задавате много въпроси по отношение на връзката, любовта. Помислете дали се чувствате удобно, дали получавате това, което искате или се чувствате изоставени.

Близнаци

Взаимоотношенията между вас и половинката ви ще бъдат повече от динамични. През почивните дни ще се почувствате така, сякаш духовната връзка помежду ви е станала много по-силна отколкото преди.

Рак

Любовта и желанието да постигате успехи в кариерата ще вървят ръка за ръка. Възможно е да се открият нови възможности за работа пред вас или половинката ви. Тъй като няма да липсват положителни и отрицателни емоции, дайте превес на положителните и помислете за повече романтика.

Лъв

Готови ли сте за повече любов и интимни преживявания? Ще се насладите на повече възможности и удоволствия в любовен план. Ще усещате страст, по-силна от всякога към партньора. Отдайте ѝ се!

Дева

Ще бъдете ангажирани с половинката си през почивните дни, но не и по начина, по който го очаквате. Предстоят ви промени, свързани с дома, които са в положителна насока. Въпреки ангажиментите, не забравяйте да добавите повече романтика в ежедневието си.

Везни

Ще искате да опитате нещо ново във връзката си. Бъдете смели и излезте от рутината. Това ще съживи много взаимоотношенията с партньора.

Скорпион

Скорпионите ще преоткрият партньора до себе си. Бъдете подкрепа на любимия човек, насърчавайте го в това, което иска да постигне. Сигурността, която ще създадете във връзката ви, ще се запази за дълго време.

Стрелец

Петзвездна седмица очаква родените под знака на зодия Стрелец. Ще проведете разговор с любимия човек, след който може да се осмелите да предприемете нещо ново заедно. Може би пътуване, занимание или нещо ново в спалнята. След събота желанието ви за секс и страсти ще се повиши благодарение на Марс.

Козирог

Някои от родените под знака на зодията сякаш се чувстваха като в романтична драма последно време. Възможно е да изпитвате изтощение, желание да си починете от всичко и всички. Не лишавайте себе си от възможността да презаредите.

Водолей

Възползвайте се максимално от Венера, тъй като тя се движи през вашия знак и ще допринесе за подобряване на взаимоотношенията с партньора. Уикендът ще бъде динамичен и изпълнен с повече потенциал за романтика.

Риби

Обвързаните Риби ще се отдадат изцяло на своята половинка. Нещо, което от много време не могат да реализират. Вашият малък свят ви очаква и ще ви дари с много приятни моменти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com