ЛЮБОВЕН хороскоп за юни

17863
ЛЮБОВЕН хороскоп за юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вие сте твърде изтощени физически и емоционално, за да се предприемете каквито и да било романтични стъпки през този месец. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които са подкрепящи, стабилни и любящи.

Телец

Юни определено дава заявка да е горещ месец с всичките тези сексапил и романтика, които витаят във въздуха около вас. Може да е нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места.

Близнаци

И при вас нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без притеснения. Помнете, че всички преживявания през този месец са за добро и ще бележат бъдещето ви по някакъв начин. Дори ако ви се струват твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време.

Рак

Нещата ще са доста интензивни за вас откъм емоции. Но дали любовни – зависи предимно от вас самите. Може да се почувствате окрилени и по-влюбени от всякога, но някои Раци ще преживеят суров сблъсък с реалността. Какъвто и да е случаят, неочаквано ще ви се представи решение и стига да "имате очи" да го видите, то ще е правилното.

Лъв

Нещата ще започнат да се движат много по-бързо в любовния ви живот и просто трябва да ги ръководите леко! Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в една връзка, която наистина означава много за вас. Това, което е различното, е че тази любов ще бъде истинската.

Дева

Продължавате да говорите как трябва да се съсредоточите върху себе си и да се поставите на първо място, но всъщност не го правите. Този месец очаквайте много възможности в тази насока. Наслаждавайте се на романтичните срещи, но не забравяйте приоритетите си.

Везни

Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно. Никога не ви е липсвало внимание, но сега ще разберете какво е то да е желано. Имайте доверие на човека до вас, не създавайте проблеми от разни клюки, които може би чувате по негов адрес.

3 зодии ще се сгодят през ЮНИ

Големи емоции, свързани със заветното "Да", могат да очакват някои зодии. Ето кои са те. Близнаци Не се учудвайте, ако дългогодишната...

Скорпион

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Месецът ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите - оставате ли заедно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на юни. Не се стряскайте от това, защото знаем, че всичко се случва с причина. И ако трябва да се разделите, по-добре това да е сега.

Стрелец

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, а действията наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка. Страхът не води до нищо добро и няма връзка, която да е започнала така.

Козирог

5 брутални истини за жената Близнаци

Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски образа в себе си. За някои хора това може да е много изморително, но Близн...

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно, за това не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го "откраднат" с всички средства. Преценете дали си струва.

Водолей

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Риби

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или въобще нищо да не се е случвало цяла пролет), юни ще промени това и ще ви донесе цял куп емоции, които ще ви връхлетят с пълна сила. А обектът на вашите желания може да се окаже доста любопитна личност... Имайте търпение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com