ЛЮБОВЕН хороскоп за юни

17853
ЛЮБОВЕН хороскоп за юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Вие сте твърде изтощени физически и емоционално, за да се предприемете каквито и да било романтични стъпки през този месец. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които са подкрепящи, стабилни и любящи.

Телец

Юни определено дава заявка да е горещ месец с всичките тези сексапил и романтика, които витаят във въздуха около вас. Може да е нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места.

Близнаци

И при вас нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без притеснения. Помнете, че всички преживявания през този месец са за добро и ще бележат бъдещето ви по някакъв начин. Дори ако ви се струват твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време.

Рак

Нещата ще са доста интензивни за вас откъм емоции. Но дали любовни – зависи предимно от вас самите. Може да се почувствате окрилени и по-влюбени от всякога, но някои Раци ще преживеят суров сблъсък с реалността. Какъвто и да е случаят, неочаквано ще ви се представи решение и стига да "имате очи" да го видите, то ще е правилното.

Лъв

Нещата ще започнат да се движат много по-бързо в любовния ви живот и просто трябва да ги ръководите леко! Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в една връзка, която наистина означава много за вас. Това, което е различното, е че тази любов ще бъде истинската.

Дева

Продължавате да говорите как трябва да се съсредоточите върху себе си и да се поставите на първо място, но всъщност не го правите. Този месец очаквайте много възможности в тази насока. Наслаждавайте се на романтичните срещи, но не забравяйте приоритетите си.

Везни

Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно. Никога не ви е липсвало внимание, но сега ще разберете какво е то да е желано. Имайте доверие на човека до вас, не създавайте проблеми от разни клюки, които може би чувате по негов адрес.

3 зодии ще се сгодят през ЮНИ

Големи емоции, свързани със заветното "Да", могат да очакват някои зодии. Ето кои са те. Близнаци Не се учудвайте, ако дългогодишната...

Скорпион

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Месецът ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите - оставате ли заедно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на юни. Не се стряскайте от това, защото знаем, че всичко се случва с причина. И ако трябва да се разделите, по-добре това да е сега.

Стрелец

Мислите прекалено дълго, преди да действате, а в любовта мислите са излишни, а действията наложителни. Бъдете по-смели, импулсивни и решителни. Нищо на този свят не идва даром, за това се потрудете и заслужете своята приказка. Страхът не води до нищо добро и няма връзка, която да е започнала така.

Козирог

5 брутални истини за жената Близнаци

Жената, родена под знака на Близнаци, крие (поне) два женски образа в себе си. За някои хора това може да е много изморително, но Близн...

Бъдете умни и не се връзвайте на всичко, което някой ви казва. Любовта ви трябва да е награда и да се печели трудно, за това не давайте лесно сърцето си, въпреки че ще се опитат да ви го "откраднат" с всички средства. Преценете дали си струва.

Водолей

От опит глава не боли! Дайте шанс да желанията си и опознайте човека, който се опитва да стигне до вас. Никога не знаеш кога и къде можеш да срещнеш своята половинка. Бъдете отворени към нови хора и не бъдете изненадани, ако на хоризонта се появят цели два обекта, от които да избирате.

Риби

Всичко е добре, когато свършва добре. Не се притеснявайте за нищо, защото това е вашият месец. Каквото и да се е случило (или въобще нищо да не се е случвало цяла пролет), юни ще промени това и ще ви донесе цял куп емоции, които ще ви връхлетят с пълна сила. А обектът на вашите желания може да се окаже доста любопитна личност... Имайте търпение!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно