Любовен хороскоп за втората половина на май за всички зодии

15933
Любовен хороскоп за втората половина на май за всички зодии
Снимка: iStock

Любовта е спектър от най-разнообразни чувства. Това е не само щастие и еуфория, но и болка и чувства заради или към любим човек. Сега ще разберете какви любовни перспективи ви очакват през втората половина на май.

1. Овен

Съмненията и нерешителността на Овена ще играят специална роля в личния му живот. Ако представителите на знака не държат емоциите си под контрол, могат да създадат проблем и след това да съжаляват горчиво.

2. Телец

За Телец личният живот ще остане малко на заден план. Въпреки това, не се очакват драстични промени в отношенията. Самотните работохолици Телец могат да срещнат сродна душа в заведения - барове или ресторанти.

Тези 3 зодии ще се чувстват самотни през ЮНИ

3. Близнаци

Близнаците, които са сами, могат да разчитат на съдбовно запознанство в мрежата или докато пътуват с приятели през втората половина на май. Но има едно предупреждение - влизайки в нова връзка, използвайте грешките от миналото като ценен опит.

4. Рак

Самотните Раци, които търсят връзки, ще имат повече възможности да намерят съдбата си чрез нови познанства. В края на май ще има доста, като част от тях ще са с влиятелни хора.

Зодиите, които ще претърпят горчива РАЗДЯЛА през ЮНИ

5. Лъв

За Лъвовете през втората половина на май основният компонент в любовната връзка ще бъде откровеността. Успехът им в работата и личния живот ще зависи от това колко честни ще бъдат представителите на знака със себе си, роднини, приятели и дори колеги от работата.

6. Дева

Втората половина на май не е най-доброто време за подреждане на нещата. Това означава, че няма нужда да се карате, да бъдете груби един към друг.

Какво вещае котка, когато се появи на прага ви

7. Везни

Повишената емоционалност и раздразнителност на Везните няма да дадат почивка в личния им живот. Такава нервност може да провокира кавги с любим човек или роднини.

8. Скорпион

Повишената дълбока чувственост на Скорпионите през втората половина на май ще им помогне да изпълнят заветно желание. Това може да засегне абсолютно всички сфери на живота, не само личните. Ярка харизма, магнетизъм и емоционалност на представителите на знака активно ще привличат възгледите на противоположния пол.

2 са зодиите, които ще изпитат силна ТЪГА в началото на ЮНИ

9. Стрелец

Стрелецът през този период от време не трябва да пие алкохол и всякакви алкохолни коктейли. Това важи особено за онези представители на знака, които имат връзка от няколко години или са женени.

10. Козирог

Вътрешната трансформация, която сега се случва в Козирозите, ще се отрази и на личния живот. Тези, които преминават през труден период в брака, не трябва да прибързват нещата и да се развеждат.

Козирозите, които току-що са започнали да изграждат взаимоотношения – добротата, нежността и подкрепата могат значително да подобрят отношенията с любим човек.

Зодиите, които ще загубят пари през май

11. Водолей

Водолеят планира застой в личния си живот. И не защото няма възможност или не могат да намерят партньор в живота. Просто сега е моментът, когато събитията в живота на Водолея вървят бавно.

12. Риби

Заядливостта на Рибите през втората половина на май ще усложни всякакви отношения с други хора. Отношенията с половинката ви не са изключение. За да не се отдалечавате един от друг, най-доброто време да се оттеглите в себе си е да се занимавате със самоусъвършенстване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com