Любовен уикенд хороскоп за 8-9 август

10075
Любовен уикенд хороскоп за 8-9 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Овни, зад ъгъла се е скрил неочакван обрат в любовта, но от вас зависи в каква посока ще поеме. Едно е сигурно - любовните взаимоотношения ще бъдат динамични. Това може да доведе или до опасно напрежение във връзката, или до много страстни моменти.

Телец

За Телците предстоят вълнуващи почивни дни. Някой от колегите ви в офиса може да покаже симпатии към вас, обаждайки се в събота или пък канейки ви на питие. Но дори да не възбуди интереса ви, но със сигурност ще се чувствате поласкани.

Близнаци

Ако през последните дни с партньора сте имали спречквания по отношения на финансите, изглежда предстои щастлива развръзка. След събота ще имате повече късмет в тази посока.

Рак

За първи път от доста време представителите на зодия Рак ще усетят хармония и ще се чувстват на място. Ще успеете да преоткриете половинката си на дълбоко духовно ниво.

Лъв

Обвързаните Лъвове ще се радват на доста високо либидо през почивните дни. Няма да се срамуват да поискат от любимия човек да им даде това, от което се нуждаят в секса, така че се очакват горещи почивни дни.

Дева

Може би винаги сте си представяли, че ще имате връзка като от някой романтичен филм или роман. Време е да стъпите на земята и да си дадете сметка колко важно и ценно нещо е любовта, която имате в настоящето, преди да я загубите.

Везни

Връзката ви ще е приоритет за вас през този уикенд. Ще искате да споделяте, да градите и да обгрижвате. Може би е дошъл точният момент да създадете свое собствено гнездо.

Скорпион

Влюбените Скорпиони ще се радват на малките жестове, а такива определено няма да липсват от страна на половинката. Вниманието и уважението ще се окажат движеща сила за любовта, особено през почивните дни.

Стрелец

Ако досега сте залагали на повече игри и закачки в любовта, очаквайте преломен момент. Ще откриете в себе си дълго пазена "сериозност" и ще искате да я споделите с половинката.

Козирог

Обвързаните Козирози могат да очакват повече страст в спалнята. Ще бъдете готови да освободите цялото напрежение, което потискате в себе си и то по най-добрия начин.

Водолей

Важно е всеки да следва това, което е най-добро за него, но взаимно да се подкрепяте. Само така ще намерите „златната среда”. Отделете време и за романтика.

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА ВОДОЛЕЙ

Риби

Спорна ситуация с половинката може да ви накара да потърсите съвет от приятел. Внимавайте обаче какво споделяте, защото този приятелски разговор може да се окаже не само безполезен, но и да доведе до много главоболия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com