Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 г.

14551
Любовна ПРИКАЗКА за тези 4 зодии до края на 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

До края на годината могат да се случат много прекрасни неща за тези 4 зодии. Има време както за нови връзки, така и за вълнуващи общи планове с дългогодишни партньори. Ето кои са зодиите, които ще се радват на любовна приказка до края на 2020 година.

ОВЕН

3-те зодии, които задушават с любовта си

Любовта може да е както прекрасна, така и наистина задушаваща. Това са зодиите, които не умеят да обичат с мярка и често губят половинк...

До края на годината Овните могат да очакват много интересни събития, свързани с любовния им живот. Ще се озоват в любовна приказа, за която дори и не са си мечтали. Овните не вярват чак толкова в съвършената любов, затова в началото няма да им се вярва какво им се случва. Ще се запознаят с човек, който сякаш е създаден за тях – ще открият еднакви интереси, общи теми за разговор и мечти, които ще ги свързват. Това може да е началото на една много сериозна и истинска връзка, дайте шанс да любовта да ви докаже, че може да бъде съвършена!

РАК

Любовните разочарования на Раците понякога нямат край. Обаче все ще дойде време, в което любовта ще им покаже, че не е толкова страшна. И това време съвсем наближава! Раците ще се окажат главните герои в една много красива, любовна приказка. Ще усетят истинска подкрепа и разбиране от човек, от когото не са и предполагали. Има хора в живота ни, които от приятели стават нещо повече. Такъв ще е случаят и тук, Раците ще се чудят как не са ги забелязали досега, а любовта ще пламне бързо и ще остане са много дълго време!

СТРЕЛЕЦ

Тези зодии ще се ВЛЮБЯТ през октомври

Телец Някои от Телците ще имат възможност да си върнат вярата в любовта през октомври. Ще изпитвате нужда да разкриете чувствата си пр...

Много, много вълнуващи месеци предстоят и за зодия Стрелец. Представителите на тази зодия обожават романтичните филми и романите, в които любовта е главно действащо лице. Тяхната история ще прилича точно на красив разказ с още по-красив щастлив край. За Стрелците предстои незабравимо предложение за брак – с много светлинки, чаша вино, специална изненада и страхотни думи от страна на техния партньор. Любовната приказка за Стрелците ще продължи и с много страхотно зимно пътуване, с което да отпразнуват щастливото събитие.

ВОДОЛЕЙ

Много Водолеи не вярват, че им е писано да обичат и да са обичани истински. Провалените връзки обаче не бива да са повод за разочарования, защото любовта често идва неочаквано, именно за да напомни, че без нея животът не е толкова сладък. Водолеите ще преживеят най-романтичното начало на връзка, което някога са имали. Ще срещнат човек, излязъл като от филм, който ще им даде всичко, което им е липсвало досега. Ще имат стабилен партньор до себе си, ще е романтично и незабравимо... и така цял живот! Много е възможно да са срещнали половинката си, с която ще са заедно завинаги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com