Любовна съвместимост на Скорпиона с другите зодии

123851
Любовна съвместимост на Скорпиона с другите зодии
Снимка: Thinkstock

Преходът на Слънцето в съзвездието Скорпион означава, че всички топли дни са свършили. Т.е. очаква ни повече студ и това някак ни настройва отрицателно към самия знак. Всички представители на знака са харизматични, енергични и с постоянна жажда за активност. Но в същото време те са страшно ревниви и в някои моменти - цинични, пише superstyle.ru.

Милият и весел Скорпион можe да се окаже избухлив и дори жесток.

С тях никога не е лесно, но са ценени заради тяхната честност и непреклонност. Ако Скорпионът ви приеме в кръга на близките си хора той ще бъде ваша защита и опора.

Ето как се развиват отношенията му с различните знаци в Зодиака.

Овен и Скорпион веднага потъват в потока от страст един към друг. Това взривоопасна, но много продължителна връзка. Когато обаче Скорпионът бива завлядан от ревността в двойката възникват сериозни конфликти.

Връзката между Скорпиона и Лъва може да прерасне в семейни отношения, но конфликтите едва ли ще бъдат избегнати, тъй като и двата партньора искат вниманието за себе си. Лъвът лесно се засяга, а Скорпионът няма да пропусне да го ужили по най-уязвимото му място.

3-те зодии, които правят света по-хубаво място

Позитивни, слънчеви, добри и истински хора. Това са 3-те зодии, които блестят със своята доброта и усмивка. Те поддържат баланса между ...

Със Стрелеца Скорпионът не се чувства в свои води. Стрелецът е прекалено праволинеен и не се подава на интриги и манипулации. В тази връзка всичко зависи от Скорпиона и това ще моеж ли да остане верен партньор на неуморимия Стрелец.

С Близнаците Скорпионът ще умира от ревност. Вятърничивите и непостоянни Близнаци няма да могат да му осигурят стабилен семеен живот.

Водолеят със своята статичност и склонност към постоянство привлича силно Скорпиона. Но с времето на Скорпиона започва да не му достигат страст и темперамент, а Водолеят започва да усеща жажда от интелектуални разговори.

С Телеца Скорпионът се чувства лидер, тъй като знае как да го подтикне към действия. Двата знака предпочитат здравите връзки, упорити са и издържливи. Връзката е перспективна ако между двамата има и духовна близост.

Девата обезкуражава Скорпиона с това, че се самокритикува и възприема критиката без осоебни емоции. Скорпионът се привързва духовно към Девата и ѝ се доверяна. Ако Девата поддържа огъня в отношенията и провокира емоции, връзката има бъдеще.

Това са най-изкушаващите жени според зодията

Ако има нещо по-изкушаващо от десертите, то това са жените! А какво ще стане, ако ги обединим в едно? Една много прекрасна комбинация. ...

Козирогът винаги ще бъде добър и предан приятел, но емоциите на Скорпиона предизвикат у него само агресия. Тези два знака са подходящи за делови отношения.

С Раците Скорпионът преживява любов от пръв поглед. Нежността, страстта и доверието на Рака дават мощен енергиен заряд на Скорпиона. И двата знака са ревнини, затова взаимно разбират чувствата си.

Най-сложната връзка е между два Скорпиона. На тях им е комфортно заедно, избухливи са и страстни. Но също така може да се наранят много, ако дори за секунда загубят уважение един към друг. Двойката ще е силна, ако двамата разграничават ясно сферата на своите интереси и не си съперничат.

Рибите привличат и омайват Скорпиона. За известно време Скорпионът се потапя в техния свят и си мисли, че никой до момента не го е разбирал така добре. Но Рибите са прекалено спокойни, а Скорпионът иска страст. Връзката им може да е продължителна ако Скорпионът бъде винаги честен с Рибите.

Превод: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com