Любовният ви хороскоп за седмицата

61796
Любовният ви хороскоп за седмицата

Овен

През тази седмица отношенията ви с партньора може да се изострят. Дори може да се стигне до въпроса – да остана или да си тръгна. Отговорът е във вас самите. Ако двамата не пречите на развитието на личните ви интереси, няма причина да разваляте връзката. Щом сте си верни и си давате лична свобода, просто запълнете това време с любимата ви дейност, а не търсете под вола теле. Ако пък имате нужда да прекарвате повече време с партньора ви поговорете с него. Може и той да има същото желание и да направите много красиви неща заедно. В сряда ви очаква приятна изненада, а в първия ден на новата седмица ще ви се наложи да действате инстинктивно при взимането на решение.

 Телец

През тази седмица любовта ще е благосклонна към вас . На представителите на вашият знак ще им върви повече от останалите в личния живот. Ако има въпроси за изясняване използвайте първата половина на седмицата за тази цел. Все пак не си мислете, че щом имате късмет може да си позволявате всичко. Уважавайте желанията на партньора ви, но запазете и своите интереси. Ако ви предстои важна среща през седмицата изберете четвъртък за нейното провеждане. Тогава чарът ви ще бъде най-неустоим и съответно - ще ви бъде много лесно да убедите околните в правотата ви. С напредването на дните може да усетите нарастващо съмнение в способностите ви. Това вероятно ще се дължи на завистници, които ще подхвърлят злобни забележки по ваш адрес. Това няма нищо общо с уменията ви, за това не се подавайте на подобни опити за сриване на самочувствието ви.

Близнаци

Първата половина на тази седмица ще е изпълнена с важни събития за онези от вас, които имат дълготрайна и сериозна връзка или са в брак. Отделете повече време на любимия ви човек и това ще е време, в което връзката ви ще премине на едно друго и по-високо ниво. Дайте време на романтиката и я включете във всяка една дейност от всекидневието ви без да се притеснявате как ще изглежда това. Връщането към по-младите ни и свободни години често ни дава повече сили и вяра и ни прави по-подготвени за бъдещето. Някои представители на знака ги очаква смяна на работата или предложение за подобна смяна. Отдавна го обмисляте и може би сега е времето да се решите на тази стъпка, особено ако предложението ще ви даде повече свобода в творческото самоизразяване. В отношенията с децата е добре да проявите гъвкавост и търпение, както и да не забравяте какви сте били на тяхната възраст.

Рак

През тази седмица ще сте изпълнени с идеи как точно да се справите с нерешените въпроси във връзката ви. Не се колебайте да предлагате и прилагате по-нестандартните си хрумвания. На партньора ви ще му е нужно време първо, за да ви разбере и докато се чуди вие ще сте напреднали в обясненията до толкова, че той вече ще е склонен да се съгласи с вас. Сега е времето да обърнете и повече внимание на родителите ви. Те имат нужда от вашата подкрепа. Преценете от рано кога точно да ги посетите, за да имате достатъчно време да им обърнете внимание. Децата също ще си искат своето, но сега забравете за наставленията. Седмицата е благоприятен период за сближаване. Измислете някакво забавление, в което да играете двамата и да действате като отбор. Не пропускайте да го хвалите винаги, когато има повод за това.

Лъв

Първата половина на тази седмица ще е изпълнена с важни събития за онези от вас, които имат дълготрайна и сериозна връзка или са в брак. Отделете повече време на любимия ви човек и това ще е време, в което връзката ви ще премине на едно друго и по-високо ниво. Дайте време на романтиката и я включете във всяка една дейност от всекидневието ви без да се притеснявате как ще изглежда това. Връщането към по-младите ни и свободни години често ни дава повече сили и вяра и ни прави по-подготвени за бъдещето. Някои представители на знака ги очаква смяна на работата или предложение за подобна смяна. Отдавна го обмисляте и може би сега е времето да се решите на тази стъпка, особено ако предложението ще ви даде повече свобода в творческото самоизразяване. В отношенията с децата е добре да проявите гъвкавост и търпение, както и да не забравяте какви сте били на тяхната възраст.

Дева

През първата половина от новата седмица е добре да се огледате добре около себе си и да помислите коя диня може да оставите. Работата върху плещите ви е прекалено много и това скоро ще започне да ви вреди сериозно. Околните са наясно с това, колко сте натоварени, затова не се притеснявайте, че ще изглеждате слаби в техните очи. А и здравето ви е най-важно. През втората половина от седмицата е подходящо време за задълбочени разговори с половинката ви относно бъдещето ви. До момента нещата са се развивали някак от само себе си, но с напредването на времето, все повече въпроси, свързани с всекидневието набират актуалност. Не е речено, че всичко трябва да стане сега и веднага, но е добре да имате яснота относно представите ви да бъдещия ви съвместен живот. И не се плашете от любовта и силата ѝ.

Везни

Тази седмица ще ви накара да се замислите за себе си, житейския ви път, посоката, в която сте тръгнали и влиянието на половинката ви върху всички тези неща. Достатъчно сте разумни, за да не предприемате крайни решения. Умереността винаги е добър съветник. Това с пълна сила важи за онези от вас, чиято връзка не е на повече от една година. Възможно е да има ексалация на напрежението и страстите, но нека това бъде в положителна посока. Все пак мислете с разума, а не 100% със сърцето си. В работата ви очаква начинание, което ще изисква не по-малко страст от ваша страна, именно тук може да вложите по-силните си емоции. Началниците ви ще бъдат очаровани. Възможно е да бъдете притиснати от ваш колега, който много настоятелно иска да ви наложи симпатиите си. Бъдете дипломатични, но твърди в отговора си към него или нея.

Скорпион

През тази седмицата звездите ви съветват да не се отдавате изцяло на работата си. Ще ви е нужно повече време , което да отделите на любимия ви човек, неговите интереси и вашите отношения. Четвъртък и петък ще са дните, които ще са от решаващо значение за връзката на някои представители на знака. Тези от вас, които още на открили своята половинка може да преживят своята решаващата среща именно в края на седмицата. Не си пълнете главата с въпроси относно проверката на времето щом сърцето ви подсказва друго. В работата се пазете от грешки, продиктувани от прекалена самоувереност. Точно това, в което сте най-сигурни може да ви подведе. Дайте шанс на по-младите ви колеги да се изявят. Ролята на наставник ще бъде най-подходяща за вас сега.

Любовният ви хороскоп за новата седмица

 Овен През тази седмица не си правете големи илюзии и нещата ще се получат от само себе си. В понеделник се запасете с плодове, щ...

 

Стрелец

През тази седмица ще бъдете обзети от изключително делово настроение, което ще ви позволи да постигнете много от целите и да наваксате пропуснатото. Не сте много романтично настроени в началото на периода и така трябва да бъде – действително ви чака много работа. След четвъртък вече може да си позволите да разпръсквате повече чар и да я карате по-кротко в офиса. В петък не си оставайте в къщи, но и не правете грандиозни планове. Именно така ще имате по-високи шансове за незабравимо прекарване на вечерта, която може да продължи и до сутринта. Събота и неделя не мислете за нищо друго освен за любов. Гладът ви ще е ненаситен. Ще сте от малцината, които ще имат щастието да се насладят на взаимността с партньора им. Самотните представители на знака може да срещнат своята половинка по време на дълга разходка. Така че слагайте топлите дрехи и – навън!

Козирог

През тази седмица ще сте по-романтични от обикновено. По принцип не са ви присъщи силното изхвърляне и изненадите, но сега ще надминете себе си. Блазе ѝ на половинката ви. Не случайно сте избрали именно него или нея за свой спътник в живота и макар и отсрещната страна да е благодарна, че е с вас, чудесно е, че и вие се сещате да демонстрирате силата на чувствата ви. Съмненията относно връзката ви са останали назад и сега усещате сладката свобода на развитието и съвместните планове. Щастието ще ви направи по-привлекателни и в очите на околните, затова може да получите някои по-неприлични предложения. Естествено, вие няма да се изкушите дори за миг, но звездите все пак ви предупреждават да не задълбавате във флиртуване. Самотните представители на знака може да намерят своята половинка именно в този период. Усмихвайте се повече!

Какво казват звездите за предстоящата седмица

Овен През тази седмица не бива да се притеснявате от промените, които настъпват. Наистина сега е най-подходящото време за тях. В работ...

Водолей

През тази седмица ви очакват много наситени емоции на любовната сцена. Хубаво е още през първата половина на понеделника да направите плановете си за идните дни, тъй като няма да имате много време за реакция и организация, а очакванията от отсрещната страна ще са сериозни. Не се чудете за някакви сложни комбинации, които са неприсъщи на природата ви. Именно най-искрените ви идеи и най-ненатруфените ще допаднат най-много на партньора ви. Онези от вас, които се занимават с изкуство ще имат своите звездни моменти. Вдъхновението ви ще ви ще е на завидно висота. Не се колебайте да търсите нови контакти и варианти за сътрудничество, колкото и странни да са те. Преговорите ще дадат добри резултати. С децата общувайте чрез езика на изкуството.

Риби

През тази седмица не си правете големи планове. Сега е време за равносметка. Каквото се е случило е в миналото. И да се вайкате – няма как да го промените. Може да промените обаче вашето поведение занапред и това много скоро ще даде резултати. Сметките никога не са били правилната политика в отношенията между двама души. Ако честно признаете пред себе си, че се чувствате добре, във връзката ви няма изневери и напрежение по основните въпроси в живота, няма смисъл да усложнявате ситуацията излишно. Това, което ви липсва може би е някакво хоби, благодарение, на което да разпускате през свободното време. Празните приказки и загубеното време по заведения едва ли ще допринесат за развитието ви и ще ви накарат да се чувствате по-добре.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com