Любовните ПРОБЛЕМИ на всяка от 12-те зодии през МАЙ

21680
Любовните ПРОБЛЕМИ на всяка от 12-те зодии през МАЙ
Снимка: Thinkstock/Guliver

Коя зодия с какво ще трябва да се справи в любовта през май. Ще има някои предизвикателства, за които трябва да сте готови. Ето какви са те за всяка от 12-те зодии:

Овен - ще имате доста търкания с половинката. За всичко и нищо конкретно всъщност. Просто ви предстои период, в който няма да сте на една вълна. Не се вглъбявайте толкова в дреболиите

Телец - ревност ще ви измъчва през целия месец май. Основателна или не, единственият начин, по който може да разберете е, ако седнете и поговорите с партньора си. Без драми и истерии.

Близнаци - колебания ще ви мъчат през месец май. Дали това е човекът за вас, дали ви е писано да сте заедно. Съветът ни към вас е - не се задълбочавайте толкова, а оставете времето да покаже. Сега нищо не може да се реши.

Рак - признания в любов ще ви смути още в началото на май. Човекът, от който ще го получите, е последният човек, за който бихте се сетили. Не сте длъжни да предприемате нищо, за това не се притеснявайте и отминете.

Лъв - партньорът ви ще ви обвини в нещо, което никога не бихте направили. Единствено спокойствието ще ви помогне да излезе от ситуацията и ще го накара да повярва, че всъщност нямате вина.

Дева - май ще бъде критичен за връзката ви. Трябва да внимавате с всичко, което говорите, за да не се стигне до раздяла и то по много нелепа причина.

Везни - внимавайте с кого се срещате, за да не събудите гневна ревност у партньора си. Донякъде ще е прав, но няма да знае, че всъщност вече не изпитвате нищо към този човек. Спестете си срещата, за да си спестите неприятностите.

Скорпион - човек от миналото ще се опита да разруши връзката ви. Не му позволявайте и бъдете категорични в отказа си. В противен случай партньорът ви ще се разстрои.

Стрелец - възможно е да се появи проблем в семейството. Някой пази тайна, която не иска да сподели и вие трябва да разпитате внимателно всички, за да научите какво тревожи някой от тях. Нещата могат да се решат и то лесно.

Козирог - този месец финансите могат да се стопят по-бързо от очакваното. Предстои ви непредвидена покупка, която ще ви излезе скъпо. Скандалите с любимия човек могат да са именно в следствие на този проблем.

Водолей - пазете се от клюки. Този месец е много вероятно недобронамерени колеги да злословят по ваш адрес. Това ще стигне и до партньора ви, който никак няма да е щастлив от чутото.

Риби - ако искате да избегнете сложна и конфликтна ситуация ще трябва да обуздаете емоциите си. Този месец може да заформите голям скандал с любимия си човек и вие ще сте виновни за това. Бъдете по-сдържани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com