Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

16497
Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, разберете още сега:

Овен: Ще научите, че бивша ваша любов има ново увлечение към вас. Ще се опитате да се съпротивлявате на чувствата си, но в крайна сметка те ще ви завладеят и ще започнете стара връзка наново. Дали тя ще продължи дълго или ще приключи скоро, всичко зависи от вас двамата и дали сте си взели поука от миналото.

В какви мъже най-често се влюбват жените

В проучване, проведено в Германия за човешката привлекателност, мъжките и женските характеристики, учени разясняват какво е особено при...

Телец: Ще срещнете много интересен човек, който ще преобърне представите ви за любовта. Ще ви даде всичко, от което някога сте имали нужда! Няма от какво да се страхувате, няма да ви наранят, този път любовта ще е различна, затова й се отдайте напълно.

Близнаци: За Близнаците предстои раздяла, но тази раздяла ще бъде за добро. Време е да продължат напред и да открият човек, който ще ги кара да летят от щастие във всяка една секунда от живота им. Всяка раздяла се случва с причина и то най-често е да направи място за нов човек в живота ни, който ще ни донесе повече смисъл.

Рак: Раците ще имат да правят труден избор в живота си – ще трябва да решат дали да приключат връзката си, за да се впуснат в нещо ново или да останат там, където са. Решението ще бъде взето бързо, а то ще бъде подсказано от сън. Вярвайте на сетивата си и на интуицията си, защото те са много силен коз, от който трябва да се възползвате по-често.

Лъв: През февруари ще имате много интересен флирт с човек, с който никога не сте предполагали, че можете да имате нещо общо. Този флирт ще прерасне в страстна нощ, а след това всичко зависи от вас. Не мислете дълго, а се оставете на чувствата ви да ви подскажат какво следва и вземете решение.

Двойките зодии, които са съдадени един за друг

Ако погледнем зодиака ще видим, че има двойки зодии, които просто са създадени едни за други. Разбира се, от астрологична гледна точка ...

Дева: Няма да повярвате, но февруари ви е подготвил много интересни приключения в любовта. Ще ви се иска да запазите всеки момент, който месецът ви поднася и няма да ви се вярва колко щастливи ще сте през целия период. Насладете се на всяка секунда щастие – напълно го заслужавате!

Продължете да четете Част 2 – ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как само с дафинов лист можем да прогоним досадните хлебарки

Защо някои хора слагат дафинов лист на входната врата

Витамини и минерали за коса, предозирането на които ще доведе до плешивост

9 подсказки от Вселената, че вървите в погрешна посока

Акцентите в програмата на STAR Channel през април

Пес патрул: Най-популярният полицай в Китай е корги (ВИДЕА)

Доверете се на интуицията си: 10 признака, че сте безсрамно използвани

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com