Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2)

16776
Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много зодии ще имат интересни нови връзки и запознанства. Какво точно ви очаква според зодията, можете да видите тук:

Прочетете Част 1 – ТУК

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, ...

Везни: Не вярвайте на всичко, което чуете. Ако тръгне слух, че вашата половинка ви изневерява, не тръгвайте веднага да разваляте всичко, което сте създали заедно. Има човек, който не ви мисли доброто и се опитва да ви раздели. Бъдете над тези неща и над глупавите слухове, които се опитват само да разклатят връзката ви, която е истински здрава и щастлива.

Скорпион: Ще получите много интересен подарък от човек, който иска да ви засвидетелства любовта си. Ще получите много романтично признание в любов, което не сте очаквали. Може да не ви е до нова връзка, но дайте шанс да опознаете този човек. Може да пламне нещо много истинско и красиво!

Стрелец: Има много какво да очаквате от месец февруари в любовта. Ще научите, че някой е силно влюбен във вас от много време насам. Може би това не е точният за вас човек, но поне ще ви даде надежда, че любовта не ви е забравила. В края на месеца ще получите цветя от непознат ухажор, кой ли може да е той?

Козирог: Вярвайте повече в себе си и преценката си за другите хора. На хоризонта ще се появи интересен човек, който ще иска да бъдете близки и да създадете връзка заедно. Не се страхувайте от това, че е толкова директен. Просто знае какво иска, а всичко, което иска сте вие самите!

Как се справяте с ревността според зодията

Овен Вие нападате партньора си. Влизате в спорове, тъй като не знаете друг начин как да изразите силните си емоции. Телец Вие плачет...

Водолей: Ще имате един много романтичен месец, който ще ви поднесе много различни изненади. Ще получите най-различни подаръци, романтични жестове и незабравима вечеря, след която ще последва страстна нощ. Отдайте се на чувствата си, бъдете смели и грабете с пълни шепи от романтиката, която съдбата ви подарява.

Риби: Много интересен човек от миналото ви ще се завърне обратно в живота ви. Ще иска много повече от това, което сте готови да дадете на този етап. Но не изпускайте възможността, просто му кажете да го кара по-бавно и ще хубавите неща искат време! Ще се изненадате колко страст и романтика ви очаква от този човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com