Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2)

16804
Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много зодии ще имат интересни нови връзки и запознанства. Какво точно ви очаква според зодията, можете да видите тук:

Прочетете Част 1 – ТУК

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, ...

Везни: Не вярвайте на всичко, което чуете. Ако тръгне слух, че вашата половинка ви изневерява, не тръгвайте веднага да разваляте всичко, което сте създали заедно. Има човек, който не ви мисли доброто и се опитва да ви раздели. Бъдете над тези неща и над глупавите слухове, които се опитват само да разклатят връзката ви, която е истински здрава и щастлива.

Скорпион: Ще получите много интересен подарък от човек, който иска да ви засвидетелства любовта си. Ще получите много романтично признание в любов, което не сте очаквали. Може да не ви е до нова връзка, но дайте шанс да опознаете този човек. Може да пламне нещо много истинско и красиво!

Стрелец: Има много какво да очаквате от месец февруари в любовта. Ще научите, че някой е силно влюбен във вас от много време насам. Може би това не е точният за вас човек, но поне ще ви даде надежда, че любовта не ви е забравила. В края на месеца ще получите цветя от непознат ухажор, кой ли може да е той?

Козирог: Вярвайте повече в себе си и преценката си за другите хора. На хоризонта ще се появи интересен човек, който ще иска да бъдете близки и да създадете връзка заедно. Не се страхувайте от това, че е толкова директен. Просто знае какво иска, а всичко, което иска сте вие самите!

Как се справяте с ревността според зодията

Овен Вие нападате партньора си. Влизате в спорове, тъй като не знаете друг начин как да изразите силните си емоции. Телец Вие плачет...

Водолей: Ще имате един много романтичен месец, който ще ви поднесе много различни изненади. Ще получите най-различни подаръци, романтични жестове и незабравима вечеря, след която ще последва страстна нощ. Отдайте се на чувствата си, бъдете смели и грабете с пълни шепи от романтиката, която съдбата ви подарява.

Риби: Много интересен човек от миналото ви ще се завърне обратно в живота ви. Ще иска много повече от това, което сте готови да дадете на този етап. Но не изпускайте възможността, просто му кажете да го кара по-бавно и ще хубавите неща искат време! Ще се изненадате колко страст и романтика ви очаква от този човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...