Луд романс през март ще завърти главите на 3 зодии

9389
Луд романс през март ще завърти главите на 3 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Март може да донесе не само прекрасни празници, не само цветя и аромати, изпълнение на желания и подаръци, почивни дни и разходки с приятели, не само тази пролетна приказка, но и голяма всепоглъщаща любов.

Първият пролетен месец ще подари на три знака от зодиака луд романс! Любовта буквално ще завърти главите на зодиите. И няма значение дали тези хора ще бъдат самотни или не, дали ще търсят и чакат любов или ще се стремят към самота. Вселената е подредила нещата така, че нов човек в живота ще донесе със себе си нови чувства и нов живот.

Телец

Телецът ще бъде обхванат от чувство на голяма, лека и топла любов към човек, който съществува отдавна. Този човек просто е бил в живота ви, но не е възприеман като любим. Той вече изпитва чувства към Телеца и просто чака. Той не отговаря много на идеалите, които Телецът има, но действията и поведението му ще го подкупят и могат да зачеркнат всичко останало. Не бива да се съпротивлявате на вълната любов, защото точно сега има шанс да станете истински щастливи в личния си живот.

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват нара...

Скорпион

Скорпионът ще бъде залят от любов от миналото. Най-вероятно това ще бъде първата любов от младостта му. Скорпионът ще забрави всичко и всички, ще се почувства отново млад и горещ и ще се потопи в този басейн с ентусиазъм. Желанието ще завладее и обърне целия свят. Съдбата е чакала подходящия момент да върне тези чувства в живота на Скорпиона и през март той ще дойде. Няма нужда да се съпротивлявате и е малко вероятно да се получи. Трябва да се отпуснете, да се забавлявате и да се насладите на романтична и страстна любов.

Стрелец

Стрелецът е романтик, който винаги е потъвал лесно в бездната на страстите. И март ще бъде запомнен от него с поредното такова любовно приключение, което има всички шансове да се превърне в семеен живот. Въпреки че в началото на пролетта Стрелецът не е очаквал такава среща, защото умората, многото неща за вършене, заетост и работа се чувстват. Просто няма време и енергия за връзка. Но една среща ще промени абсолютно всичко и ще превърне живота му в романс от страниците на книгите. Допускайки това чувство в живота си, Стрелец ще разбере, че това е нещото, което му е липсвало толкова дълго време за пълно щастие. Новото усещане ще запълни сивата рутина с ярки цветове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно