Луд романс през март ще завърти главите на 3 зодии

9357
Луд романс през март ще завърти главите на 3 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Март може да донесе не само прекрасни празници, не само цветя и аромати, изпълнение на желания и подаръци, почивни дни и разходки с приятели, не само тази пролетна приказка, но и голяма всепоглъщаща любов.

Първият пролетен месец ще подари на три знака от зодиака луд романс! Любовта буквално ще завърти главите на зодиите. И няма значение дали тези хора ще бъдат самотни или не, дали ще търсят и чакат любов или ще се стремят към самота. Вселената е подредила нещата така, че нов човек в живота ще донесе със себе си нови чувства и нов живот.

Телец

Телецът ще бъде обхванат от чувство на голяма, лека и топла любов към човек, който съществува отдавна. Този човек просто е бил в живота ви, но не е възприеман като любим. Той вече изпитва чувства към Телеца и просто чака. Той не отговаря много на идеалите, които Телецът има, но действията и поведението му ще го подкупят и могат да зачеркнат всичко останало. Не бива да се съпротивлявате на вълната любов, защото точно сега има шанс да станете истински щастливи в личния си живот.

Още не си срещнал истинската любов? Ето какво казва хороскопът

Ако някой ви каже, че не вярва в любовта, знайте, че лъже. Всеки копнее да намери своята половинка, но понякога много от нас биват нара...

Скорпион

Скорпионът ще бъде залят от любов от миналото. Най-вероятно това ще бъде първата любов от младостта му. Скорпионът ще забрави всичко и всички, ще се почувства отново млад и горещ и ще се потопи в този басейн с ентусиазъм. Желанието ще завладее и обърне целия свят. Съдбата е чакала подходящия момент да върне тези чувства в живота на Скорпиона и през март той ще дойде. Няма нужда да се съпротивлявате и е малко вероятно да се получи. Трябва да се отпуснете, да се забавлявате и да се насладите на романтична и страстна любов.

Стрелец

Стрелецът е романтик, който винаги е потъвал лесно в бездната на страстите. И март ще бъде запомнен от него с поредното такова любовно приключение, което има всички шансове да се превърне в семеен живот. Въпреки че в началото на пролетта Стрелецът не е очаквал такава среща, защото умората, многото неща за вършене, заетост и работа се чувстват. Просто няма време и енергия за връзка. Но една среща ще промени абсолютно всичко и ще превърне живота му в романс от страниците на книгите. Допускайки това чувство в живота си, Стрелец ще разбере, че това е нещото, което му е липсвало толкова дълго време за пълно щастие. Новото усещане ще запълни сивата рутина с ярки цветове.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Няколко причини, поради които котките "месят" с лапите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com