ЛУДА седмица за тези 5 зодии през 12-18 април

21501
ЛУДА седмица за тези 5 зодии през 12-18 април
Снимка: iStock/Guliver

Седмицата, която предстои, ще бъде много вълнуваща за тези няколко зодии. Те ще преживеят луди събития, които ще останат за много дълго време в съзнанието им. Ето кои са те и какво ги чака:

ОВЕН: Овните няма да повярват какво им е подготвила новата седмица. Те ще трябва да се сблъскат лице в лице с много страстна стара любов, която ще срещнат случайно и ще разберат, че имат много силни чувства към отсрещния човек. Дали той обаче е склонен да опитат отново? Не, но е склонен да преживеят няколко незабравими и страстни нощи, които ще завъртят ума Овните и ще им подкосят краката. Очаквайте, Овни!

4 признака, че сте щастливи от факта, че сте сами

Кой казва, че самотата трябва да бъде тъжна и самотна? Имайте предвид за тези 4 издайнически знака, за да разберете дали всъщност не се...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще се радват на спокоен старт на седмицата, но в средата й ще преживеят нещо много силно и различно от всичко, което се усещали до момента. Ще получат много вълнуващо предложение за брак, което ще ги остави без дъх! Дали обаче е рано, дали ще приемат... всичко зависи от момент и това, което сърцето им каже!

ВЕЗНИ: Везните са зодия, която не обича лудориите и предпочита спокойния живот. Тази седмица обаче ще им се случи нещо, което ще ги свари неподготвени. Везните ще научат, че ще стават родилите! Тази новина наистина ще си срази в началото, защото изобщо не са очаквали, но следващите няколко дни ще осъзнаят какви късметлии са и как много хора си мечтаят за това, което те притежават.

СКОРПИОН: Представителите на тази зодия могат да бъдат развълнувани за това, което им предстои тази седмица. Ще имат най-лудата и най-страстната първа среща, която някога са имали. Човекът, който ще им завърти ума, ще им поднесе толкова нови емоции, че на Скорпионите няма да им се вярва. Най-интересното от всичко е, че тази първа среща ще продължи няколко дни и изобщо няма да се разделят. Ще бъде страхотно!

ВОДОЛЕЙ: Водолеите могат да очакват една страхотна седмица, в която ще им се случи нещо много приятно и неочаквано, граничещо с лудостта. Ще спечелят голяма сума пари от игра или от наследство и няма да им се вярва колко късмет имат. Ще имат толкова средства, че ще могат да погасят всичките си задължения и да им остане още доста, за да се позабавляват. Честито!

КЪСМЕТЧЕ за 12 април според зодията

Овен Малко неочаквани парички ще ви усмихнат днес. Телец Вашето късметче е ново запознанство, което ще се превърне в ценно приятелст...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com