Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother

21854
Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother
Снимка: NOVA

Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother събраха под един покрив личности, които имат конфликт едни между други извън къщата. Някои от тях още в началото на формата показаха негативното си отношение спрямо други участници, което определено предизвиква интереса на зрителя от първия епизод.

Всички видяхме, че още с влизането си Ваня и Ева от група „Тоника“ не са в никак добри и розови отношения. Двете дори не се поздравиха при влизането си. Ваня Костова вече спомена, че е напуснала формацията, заради изказване на Гого и веднага последва ответен удар от страна на Ева: „Ваня има нужда от психиатър“. Не е тайна, че Ваня е напускала групата два пъти, но при първия композиторът Стефан Диомов е успял да ги събере отново.

Ето кой е женският глас зад VIP Brother

За първи път в 13-годишната история на VIP Brother жена озвучава епизодите на предаването. Лицето зад гласа е на актрисата Елена Бозова...

В началото изглеждаше, че ще има конфликти, но в предишното предизвикателство те сякаш пренебрегнаха личните си неразбирателства и запяха една от най-хубавите български песни толкова задружно и изглеждаха много щастливи, нявярно връхлетяни от приятни и емоциолани спомени. Те дори си поговориха и се изясниха защо и какво е станало. Показаха на всички в къщата, както и зрителите, че са две зрели жени, които знаят как да преодолеят и изгладят нещата по между си, за разлика от някои други участници в реалитито.

В историята на VIP Brother повечето участници се карат в ефир и всъщност злепоставят себе си по този начин. Ева и Ваня показаха, че са две много умни и интелигентни жени. Ваня Костова дори подаде ръка на изолираната от останалите Нора Недкова, с което направи добро впечатление на всички. Тя я съжали, опита се да я приобщи към останалите и да ѝ бъде опора, но за съжаление Нора Недкова отпадна след номинации.

Освен голям талант, двете жени притежават и много големи сърца. За да успееш да простиш на някого след толкова много години вражда, е нужна наистина много воля. Ваня и Ева са пълни противоположности на Кулагин и Нора Недкова, които във всеки един момент се нахвърляха един на друг и се злепоставяха взаимно, което на никого от къщата не бе приятно. Те определено не умеят да се сдържат и се държаха изключително арогантно, което им донесе само негативи. Не успяха да преглътнат егото си и да замълчат нито веднъж, докато двете солистки на „Тоника“ дори станаха близки и често си говорят по време на предаването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com