Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother

22138
Лют скандал между Ваня Костова и Ева от Тоника във VIP Brother
Снимка: NOVA

Както всяка година и тази, продуцентите на шоуто VIP Brother събраха под един покрив личности, които имат конфликт едни между други извън къщата. Някои от тях още в началото на формата показаха негативното си отношение спрямо други участници, което определено предизвиква интереса на зрителя от първия епизод.

Всички видяхме, че още с влизането си Ваня и Ева от група „Тоника“ не са в никак добри и розови отношения. Двете дори не се поздравиха при влизането си. Ваня Костова вече спомена, че е напуснала формацията, заради изказване на Гого и веднага последва ответен удар от страна на Ева: „Ваня има нужда от психиатър“. Не е тайна, че Ваня е напускала групата два пъти, но при първия композиторът Стефан Диомов е успял да ги събере отново.

Ето кой е женският глас зад VIP Brother

За първи път в 13-годишната история на VIP Brother жена озвучава епизодите на предаването. Лицето зад гласа е на актрисата Елена Бозова...

В началото изглеждаше, че ще има конфликти, но в предишното предизвикателство те сякаш пренебрегнаха личните си неразбирателства и запяха една от най-хубавите български песни толкова задружно и изглеждаха много щастливи, нявярно връхлетяни от приятни и емоциолани спомени. Те дори си поговориха и се изясниха защо и какво е станало. Показаха на всички в къщата, както и зрителите, че са две зрели жени, които знаят как да преодолеят и изгладят нещата по между си, за разлика от някои други участници в реалитито.

В историята на VIP Brother повечето участници се карат в ефир и всъщност злепоставят себе си по този начин. Ева и Ваня показаха, че са две много умни и интелигентни жени. Ваня Костова дори подаде ръка на изолираната от останалите Нора Недкова, с което направи добро впечатление на всички. Тя я съжали, опита се да я приобщи към останалите и да ѝ бъде опора, но за съжаление Нора Недкова отпадна след номинации.

Освен голям талант, двете жени притежават и много големи сърца. За да успееш да простиш на някого след толкова много години вражда, е нужна наистина много воля. Ваня и Ева са пълни противоположности на Кулагин и Нора Недкова, които във всеки един момент се нахвърляха един на друг и се злепоставяха взаимно, което на никого от къщата не бе приятно. Те определено не умеят да се сдържат и се държаха изключително арогантно, което им донесе само негативи. Не успяха да преглътнат егото си и да замълчат нито веднъж, докато двете солистки на „Тоника“ дори станаха близки и често си говорят по време на предаването.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com