Месечен хороскоп за декември 2020 година

26357
Месечен хороскоп за декември 2020 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първата седмица на новия месец ще ви зарадва с лични постижения. Ще може да постигнете сериозни успехи, свързани с образованието и повишаване на квалификацията ви. Ще имате сериозни успехи на любовния фронт. За да постигнете, каквото искате действайте настойчиво през първата седмица на декември. Втората седмица на месеца може да ви изненада с някои извънредни разходи. Ще усетите сериозни ограничения, които ще може да превъзмогнете с желязна дисциплина. Това е добро време, в което да се отървете от ненужните вещи. Някои от тях може да продадете. Целият месец ще премине при тези условия, но последните дни на декември ще ви донесат много щастие в личен план. Тогава ще разберете, че най-важното са отношенията с хората, които обичате. 

Телец

Месецът ще започне с внезапни обстоятелства, които ще променят плановете ви. Вероятни са промени в развитието на връзката ви. Това е време, в което да си дадете сметка дали това, което има между вас и партньорът ви ви удовлетворява. Ако живеете в токсични отношения не се колебайте да прекратите връзката. Втората декада на месеца ще е истински период на щастие за вас. Това е, време за активни дейности в области, като образование, чуждестранни контакти и технологии. Очаква ви сбъдването на много мечти. Средата на месеца ще ви дари със спокойствието на човек, постигнал целите си. Можете спокойно да се отдадете на планирането на коледните и новогодишните празници. Включете въображението си в направата на подаръците за най-близките ви хора. В края на месеца се пазете от прием на алкохол, упойващи вещества и предозиране на лекарства.

Близнаци

Началото на месеца съвпада с началото на нов период за представителите на знака Близнаци. Очаква ви поредица от малки успехи, които ще ви помогнат в придвижването по служебната стълбица. Ще получите много повече, отколкото сте планирали и предполагали. Особено успешен ще е периодът за онези от вас, които се занимават с технологии. През втората седмица бъдете внимателни, възможно е да стане объркване при попълване на документи. Третата седмица на декември ще ви донесе сериозни възможности за развитие у успехи в личен план. Единственото, което ще се иска от вас е да сте по-активни и настойчиви. Третата седмица на декември ще ви подари приятна изненада. Тя ще бъде, свързана с материална придобивка и много красота. Задачата ви в последните дни на декември ще бъде да усмирите емоциите си - както отрицателните, така и положителните.

Рак

През този месец ще трябва да надскочите себе си. Предстоят ви сериозни промени, но най-важните от тях ще се случат в душата и ума ви. Време е да се съгласите с това, че представите ви за някои неща не съответстват на действителността. Ако желаете добруването си ще трябва да се отворите към новото. Предстоят ви дни на изпитания. Преди да започне тази активна дейност направете нещо приятно за себе си. Излизане с приятели ще ви вдъхнови достатъчно за бъдещи приключения. В средата на месеца ще има няколко дни затишие, в които ще може да си починете от активна дейност. Това е и време, в което да помислите за подаръците за най-близките ви. В здравословно отношение е добре за започнете упражнения, които да повишат физическата ви активност. Неангажираните представители на знака ще преживеят романтични моменти и ще намерят своя господар на сърцето.

Лъв

Месецът ще започне спокойно и ще имате време да разпределите в грижливо задачите си. Първите дни на декември ще разполагате с голяма независимост - възползвайте се от това и съберете достатъчно сили, тъй като от втората седмица на месеца за вашите започне един изключително активен период. Времето ви тогава ще бъде изпълнено с много предизвикателства, отговорности и спешни задачи. Много е важно да регулирате емоциите си и да не попадате в заблуди. В противен случай рискувате да загубите времето си, след като вече сте положили сериозни усилия. Третата седмица на месеца ще ви дари с намаляване на напрежението и по-скоро с премахването на препятствията пред вас. Това е добро време да засилите активността си, за да наваксате всичко онова което не сте успели в последните дни. За това време остава предупреждението да проверяват истинността на всичко, с което се залавяте. В края на месеца ви очаква поредица от добри новини и приятни изненади. Единственото, което може да попречи да ги изживеете пълноценно ще е променливото ви настроение.

Дева

Месец декември започва с огромни възможности за успех за представителите на знака Дева. Действайте бързо и грабете с пълни шепи защото подобни шансове се срещат рядко в живота. Своя звезден час ще преживеят онези, чиято работа е свързана с информационните технологии. През втората и третата седмица на месеца ще продължите победния си ход, като тогава ще е важно да увеличите активността си. Това се отнася най-вече до дейности свързани с постигането на ваши лични желания. Успешно ще протичат всички спортни дейности. През това време обаче се пазете от лъжливи обещания. Не посягайте към алкохола и бъдете внимателни с приема на лекарства не се самолекувайте. Краят на месеца ще ви изненада с добра новина, от сферата на любовта. Очакват и преживявания изпълнени с много красота и лукс. Задачата ви в този период ще бъде и да контролират емоционалното си състояние и да не изпадате в крайности. Очакват ви прекрасни и незабравими празници, които ще оставят топли спомени в душата ви.

Везни

Новият месец ще бъде бурен и наситен със събития и преживявания. Ще се наложи да се занимавате с много разностранни дейности, който ще ви натовари неимоверно, но резултатът ще е повече от добър. Началото на месеца ще ви изпълни с положителни емоции, които ще ви вдъхновят за това всяка дейност. Там където срещате затруднения се опитайте да използвате въображението си. Това ще е най-сигурният начин да постигнете добър резултат. Успехи ще имате и в надграждането на знанията си както и контактите и преговорите с хора извън страната. В средата на месеца ситуацията ще се успокои. Отново ще преобладават положителните събития в живота ви благодарение на вашата хладнокръвност и дисциплина. Последните дни на декември от вас няма да си иска нищо друго освен да се наслаждавате на щастието си и на настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Бъдете щедри и добри.

Уикенд хороскоп за 28-29 ноември

Според прогнозите на астролозите последните дни на ноември ще са изключително неблагоприятни. Но за някои зодии напрежението ще е повеч...

Скорпион

През този месец ще трябва да се разделите с някои от идеите си. Здраво стъпили на земята е добре да се разделите с онова което ви натоварва. Помислете колко страшна ще раздялата с хора, които не ви дават нищо друго освен отрицателни мисли чувства. Стъпката няма да е лесна, но ще бъде напълно необходима, Ако искате да продължите напред и да се развивате. В средата на месеца може да постигнете много в професията си, ако смело използвате иновативните си идеи. Периодът е добър за началото на нов проект. Потърсете съмишленици които да ви помагат, но определете ясни условия. В личен план периодът ще подходящ за умерени компромиси. Имайте предвид, че в момента в който прекрачите рамките на свободата си може да се почувствате прекалено самотни. Този месец на празници и отрупани трапези е важно да следите за здравето и за теглото си. Определете си здравословни граници и не пропускайте движението и упражненията които да поддържат тонуса ви.

Стрелец

През този месец очакват множество положителни промени, свързани с отношенията с близките ви хора. Ще откриете някои неподозирани качества у тях, което ще ви помогне да се сближите и да се почувствате като екип. Това е период за показване на взаимност и толерантност. В средата на месеца бъдете предпазливи и избягвайте сериозните полемики, които заплашват да се превърнат в неконтролируем конфликт. Също така не посещавайте непознати места и големи струпвания на хора. Бъдете внимателни по време на шофиране и при боравене с остри предмети. Тези предупреждения важат за целия период. Заложете на спокойните дейности без големи натоварвания и излишни вълнения. В личен план ви очакват разбирателство и взаимност от страна на партньора ви. Имате всички шансове да прекарате най-романтичните и незабравими празници.

Козирог

Зодиите, които ще изживеят ФЛИРТ през декември

Стрелец Явно емоциите около рождения ви ден ще се окажат доста продуктивни. Нова среща с много интересен човек ще се случи случайно и ...

Това е месец, в който ще бъдат едни от най-известните представители на Зодиака. Всичко при вас ще се случва по много и по най-активния начин. Едновременно ще се наложи много да взимате, но и толкова да давате. има немалко неща, с които може да се разделите и това ще ви направи услуга. Важно е все пак да направите внимателен анализ за това. Средата на месеца е прекрасно време за провеждането на преговори. Ще влезете под кожата на човек, от който зависи много за вашето развитие успех. В същото време бъдете сигурни че предприемате всички мерки за безопасност, докато пътувате или извършвате дейност, която по някакъв начин е рискова. В края на декември е възможно да се почувствате самотни. Това ще се дължи на натрупаната умора. Тогава е важно да намалите активността и да намерите начин да постигнете емоционален и душевен баланс. Не позволявайте лошите мисли да преминат в меланхолия. Имате всички шансове да прекарате спокойни и светли празници - направете така че това да се случи.

Водолей

Това е месец, в който ще получите много повече, отколкото сте планирали или дори сте си представяли. Всичко, което ще ви се даде е напълно заслужено, затова не страдайте от излишни движения на съвестта. Може да се каже, че сте загубили представа за усилията, които полагате, затова ако се почувствате изтощени незабавно си осигурете почивка. Първите дни на декември изчистете неотложните задачи и разчистете графика си, за да го изпълните с повече приятни дейности и такива които ще ви осигурят необходимия отдих. Ако е възможно избягвайте излишната комуникации общуване - това ще са нещата, които ще ви натоварят излишно. През целия период ще се радвате на добро здраве и тонус затова Използвайте енергията си, за да подобрите физическата си форма. До края на месеца ви очакват много приятни изненади и придобивки. Може да се каже, че сте късметлията на Зодиака.

Риби

Този месец ще бъде изпълнен с постижения и вълнения. Единственото, от което ще имате нужда ще бъде повече увереност и вяра в способностите ви. Очакват ви много ангажименти, затова си направете план график за дейностите. В първите дни на декември ще имате своеобразна почивка, но не пропилявайте времето - използвайте го, за да изпреварите конкурентите, нахвърлете идеи и започнете реализирането им. В средата на месеца ще може да се похвалите с ново постижение, свързано с интелектуалното ви развитие. Много е важно точно сега да включите във всекидневието си дейности, свързани с изкуство. Това ще ви успокои и облагороди. Освен това ще допринесе и за самочувствието ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com