Месечен хороскоп за февруари 2021

19606
Месечен хороскоп за февруари 2021
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец ще се радвате на завидно спокойствие. Може да сте уверени, че делата ви ще се придвижват по план, освен ако вие не попречите на процеса. Това е добро време за установяването на по-трайни отношения за онези, които от скоро имат човек до себе си. Ако търсите любов - ще трябва да сте по-настоятелни и толерантни. В служебно отношение не се очертават сериозни предизвикателства, но това може да доведе до отпускане от ваша страна. В края на периода е добре да си поставите някаква задача, която да възвърне формата ви. В здравословно отношение не си правете експерименти със здравето си и не се самолекувайте, ако ви се наложи.

Телец

Новият месец ще ви донесе много придобивки. За да ги получите в пълния им обем ще трябва да се постараете сериозно. Все пак ще имате известна подкрепа, така че положението ви няма да е кой знае колко трудно. В средата на месеца не изпускайте възможност да повишите образователния си ценз. Съвсем скоро новите знания и умения ще са ви от изключителна полза. Месецът не е подходящ за сключването на договори, комуникацията ще върви трудно. Внимавайте да не влизате в сериозни конфликти. Положението ви ще зависи от много хора. В последните дни на месеца ще може да си поемете въздух и облаците около вас ще се разсеят. Очаквайте компенсация за трудностите. 

Близнаци

През този месец Съдбата ще ви предложи много разнообразни занимания. Добре е да се опитате да се включите в повечето от тях. Събития ще са свързани с ваши професионални и лични интереси. Със сигурност няма да скучаете. Предложеното разнообразие ще внесе нова струя живот във всекидневието ви - нещо, от което много се нуждаете. Предвид активността ви може да получите множество и интересни предложения за включване в различни проекти. Със сигурност ви очакват и много нови познанства. Все пак не пренебрегвайте старите си приятели и близките си. Краят на месеца ще е добро време да прекарате повече часове, наситени със съвместни занимания с любимите ви хора.

Рак

През този месец ви очакват невероятни приключения и предизвикателства. С някои от тях ще се сблъскате за първи път, но това няма ви попречи да се справите блестящо. В по-наситени моменти оставете интуицията да ви подскаже правилното решение в сложни ситуации. Хубавото е, че ще имате пълна подкрепа от страна на партньора ви и няма да сте натоварени с разрешаването на излишни емоции. Важно е да си давате почивка от време на време, за да не прегреете. Много е важно да се грижите за здравето си, както физическото, така и психическото. Изберете си ден-два от месеца, в който да се освободите от служебните си задължения и да си починете. Изпълнете тези избрани дни с много романтика и любов.

Лъв

Месецът ще започне активно. Очаква ви интензивно общуване. Първите дни на месеца ще ви дадат възможност за професионално развитие и израстване. Ще участвате в много преговори. Преодолените препятствия ще ви дадат сериозен тласък по пътя нагоре. За целта ще трябва да представите неоспорими аргументи и повече настоятелност. В средата на месеца темпото ще се успокои и ще може да излезете от напрегнатия ритъм на работа. Това ще е време на грижи - както към вас, така и от ваша страна към близките ви хора. 

Дева

През този месец ви очаква подем. Ще имате прилив на енергия. Първите дни на месеца посветете на наваксване на пропуснати или недовършени задачи. Каквото и да правите  - всичко ще ви върви с лекота. Затова не пропускайте да се потрудите добре. От средата на месеца вече ще може да се заемете с нови дейности. Не се колебайте да търсите и да се включвате в нови проекти. През целия месец ви очаква приятно общуване с колеги и приятели. Поддържайте отношенията с любимите си хора на ниво. Те ще ви заредят с положителна енергия и ще ви осигурят необходимото вдъхновение.

Везни

Месецът ще започне с необходимостта да направите някои компромиси в живота си. Дори да не сте съгласни няма да имате особен избор, така че не хабете напразно сили в противодействие. Средата на месеца ще ви предложи много варианти за сътрудничество. Общуването с колеги и партньори ще е изключително интензивно. Това ще е вашият шанс да се впишете в обстановката и да установите нови контакти, които да ви помогнат по пътя напред и нагоре. В края на месеца избягвайте конфликти с противоположния пол - те само ще задълбочат проблемите. Последните дни на февруари ще ви дарят със спокойствие и разбирателство.

Скорпион

През този месец ще преливате от енергия. Задаващата се пролет ще събуди у вас заспали чувства. Това е време, в което да се анализирате ефективно и да насочите енергия си към конструктивни дейности. В противен случай излишъкът от емоции може да ви докара известни недоразумения. Освен това внимавайте и в общуването с хора, които са прекалено екзалтирани. Не се включвайте в съмнителни начинания. Това е месец, в който главната ви задача ще бъде да поддържате баланса и разумните постъпки във всичко, което правите. В края на месеца ще получите, според постиженията ви. Подарете си няколко дни, в които да се разтоварите и да помислите какво точно искате от бъдещето.

Стрелец

Началото на месеца ще ви посрещне с множество задачи от служебен характер. Ще има много хора около вас и ако организирате правилно нещата ще може да се възползвате от тяхното съдействие. Затова е и важно да поддържате добри отношения и качествена комуникация с хората, с които общувате. В края на месеца бъдете подготвени за всякакви ситуации. Очакват ви изненадващи събития. Ако сте достатъчно дисциплинирани и подредени ще може да ги посрещнете подготвени.

Козирог

През този месец ви предстоят може би най-сериозните задачи през годината. Ще трябва да положите усилия да регулирате събития от служебния и от личния ви живот. Вие, разбира се ще се справите блестящо, но това ще ви коства много усилия, нерви и време. Работещите в сферата на технологиите ще имат невероятна възможност да развият бизнеса си. Не отказвайте срещи, насърчавайте преговорите. Личният живот ще остане на заден план, но това е нормално при ритъма ви на работа през периода.

Водолей

През този месец ви очаква сериозно раздвижване в ежедневието. Предстоят ви събития, в които ще имате важно участие, общуване с много хора, нови познанства. Опитайте се да вземете максимума от всичко, което се случва около вас. В средата на периода може да преминете през процедури, които ще ви подложат на своеобразен изпит. Колкото по-малко се притеснявате, толкова по-успешно ще премине всичко. Някои представители на знака ще имат възможността да се сближат с приятен човек. Очакват ви незабравими романтични мигове.

Риби

През този месец ще настъпи нов период за представителите на знака Риби. Предстоят ви отдавна чакани промени. Не може да се каже,  че сте изпълнени с ентусиазъм, но апетитът идва с яденето. Тайната на успеха ви ще бъде в последователността. Правете малки стъпки. Малко по малко ще придобивате увереност, а и с първите резултати ще се чувствате и все по-вдъхновени. Опитайте се да се раздели със страха и да действате така, сякаш никой не ви гледа или оценява. В средата на месеца ще имате вълнуващо преживяване, свързано с любимия ви човек. Време е за прошка и ново начало. Покажете най-доброто от себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com