Месечен хороскоп за ноември 2016 г.

105172
Месечен хороскоп за ноември 2016 г.
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Месецът ще започне с малко препятствие, но то ще бъде по-скоро като стимул, отколкото като сериозен проблем. Още през втория ден на месеца ще забравите за него, но ще си останете с вдъхновението. Ноември ще ви дари с много дисциплина и възможности не само да преследвате личните си цели, но и да ги постигате. Това важи най-вече за първите десет дни от периода. На 6 ноември емоциите може да излязат извън контрол – не го допускайте. Дните ог 16 до 21 ноември ще бъдат най-успешни за вас. Това важи особено за дейности, свързани с висшето образование. Някои представители на знака може да получат изгодно предложение за работа в чужбина. Полагането на изпити в този период гарантира успех. От 24 ноември започва време, в което късметът ще ви следва във всички юридически въпроси. Периодът е подходящ за полагане на грижи за външния вид. Всички промени в тази сфера ще да успешни. Отношенията ви с партньора също ще ви донесат само положителни емоции. Ако имате по-сериозни намерения използвайте момента, за да направите своето предложение.

Телец

Началото на ноември ще завари някои представители на знака в щастливо блаженство, свързано с личния им живот. Изненадващо събитие ще тласне развитието на връзката ви в посоката, в която ще се чувствате максимално удовлетворени. Дните до 10 ноември са подходящи за всякакви манипулативни действия в това отношение. Следват няколко дни на покой, когато около 16 ноември просто вече няма да ви свърта на едно място. Ще имате желание да реализирате всяка идея, която се роди в главата ви. Тук обаче трябва да бъдете внимателни. Някои от хрумванията ви може да не са готови да видят бял свят и ако форсирате нещата рискувате да попаднете в задънена улица. В периода до 24 ноември бъдете внимателни с приема на алкохол и лекарства. Пазете се от илюзии, празни обещания и измами. Общо взето, колкото по-хубаво ви изглежда или звучи нещо, толкова повече се пазете от него. В последните дни на месеца енергията ви ще нараства. Избавете се от нещата, които ви товарят, но внимавайте покрай тях да не се разделите с нещо, което има висока стойност в живота ви. За по-важни решения се посъветвайте с ваш верен приятел.

Близнаци

Ноември ще ви подари невероятната възможност да осъществите най-смелите си идеи, свързани с развитието на личността ви. Не сте и сънували нещата да се случат точно по този начин. Принос в успеха ви ще бъде способността ви да се разтоварите от всичко, което ще ви пречи по пътя нагоре. Особено голям успех очаква онези представители на знака, които се занимават с изкуство или други творчески дейности. 10 ноември обещава да бъде един запомнящ се с емоциите си ден, в който ще получите мечтаното в личен план. От 13 ноември нататък може да си позволите на действате по-напористо. Това важи за работещите в технологичния сектор. От 21 ноември започва нов успешен период, в който благодарение на дисциплинираността ви успехите ви ще се редуват във всички житейски сфери. Очаква ви положително разрешаване на юридически въпрос. Последните дни на периода обърнете повече внимание на семейството и близките ви хора. Рискувате да се потопите прекалено много в преследването на личните ви цели.

Рак

Ноември обещава много безоблачни дни за представителите на знака Рак, независимо какво е времето навън. Първите дни на периода ще бъдат наситени с много среща и нови познанства, които ще разширят хоризонта пред вас. Съществува вероятност да откриете нова област за изява, в която да постигнете сериозни успехи. В личен план ще се чувствате харесвани, обичани и желани. Предложенията ще валят едно след друго, но само вие може да решите как да се отнесете към тях. Обвързаните Раци ще бъдат подложени на много изкушения. В средата на месеца ще да получите много изгодно предложение, свързано с повишаване на доходите ви. Това може да е свързано с допълнителна дейност. Преценете добре дали ще имате ресурсите и времето да я вместите в ежедневието си. Вероятно ще трябва да се лишите от нещо или да направите компромис.

Лъв

Лъвовете през ноември ще са самото съвършенство, което ще ги направи още по-привлекателни и съблазнителни. Няма да има човек, който да може да устои на енергията, която ще излъчвате. Този месец ще премине под знака на сексуалността, тъй като ф способностите ви и фантазиите ще са в абсолютен синхрон. Блазе им на половинките им, а онези от вас, които все още не са се спрели на конкретен човек ще имат богат избор. Хубаво е в средата на месеца да си дадете няколко дни почивка. Все пак силите ви не са неизчерпаеми. Насочете енергията си към въпросите, свързани с работата ви. Там е много вероятно да настъпят някои промени. Ще се наложи да действате бързо и да бъдете по-адаптивни и гъвкави. Способни сте да се справите с всяка ситуация и да намерите общ език с всеки. В критични моменти не посягайте към алкохола, това е възможно най-лошия съветник.

Дева

Началото на месеца ще бъде белязано от вашите желания и фантазии, насочени най-вече към любовната сфера. Първите 6 дни на периода ще ви е трудно да мислите за друго и колкото и да се опитвате да насочите вниманието си другаде няма да ви се отдава. Втората декада на месеца напрежението в това отношение ще намалее и добре, че е така, тъй като ви очакват много сериозни задачи, с които да се справите в работата ви. За да постигнете успех ще са ви необходими повече дисциплина и хъс на границата на агресивността, но без да я преминавате. От 10 ноември нататък ще имате възможността да разрешите в своя полза юридически въпрос. Това е и най-подходящото време за явяване на изпити. Ще се активизира комуникацията с ваши чуждестранни партньори и може да получите примамливо предложение. Очаквайте и допълнителни приходи. Периодът след 22 ноември е подходящ за полагане на усилия за постигането на цели в личния ви живот. Шансът ще е изцяло на ваша страна, така че не се колебайте да го използвате максимално.

Везни

Началото на този месец ще постави акцент върху отношенията с партньора ви в живота. Освен това е добре да обърнете повече внимание и на комуникацията с родителите ви и колегите. Сега имате възможността да спечелите мнозина на своя страна. Мерете думите си, тъй като нещо, казано не на място може да наруши хармонията. През втората декада на месеца не се страхувайте да поемате риск. Дисциплината, знанията и уменията ви са на толкова високо ниво, че няма защо да се притеснявате от повечето кураж, който имате у себе си. Това може да доведе до, напълно логично, повишаване на самочувствието ви. Не бива обаче да си позволявате надменно отношение към когото и да било. Употребата на алкохол може да ви тласне към признания, които да наранят близките ви хора. Близък човек ще има нужда от подкрепата ви, през последните дни на месеца. Не му я отказвайте и бъдете неотменно до него.

Скорпион

Месецът започва силно за представителите на знака Скорпион. Насочете усилията към постигането на личните ви цели в отношенията в семейството или ако не сте обвързани- с любимия ви човек. През целия месец обаче се въздържайте от започването на съдебни дела. Може да има забавяне в решаването на юридически въпроси. Преговорите с чужденци по-добре отложете за другия месец и направете всичко възможно да не полагате изпити сега. В средата на месеца бъдете внимателни с финансите. Сега трябва да сте по-пестеливи и да не се подавате на емоцията да си купите нещо на мига, просто защото много ви е харесало. Не харчете пари за непотребни вещи. Бъдете внимателни, когато подписвате документи, свързани с плащания. Това, което ще ви разтовари най-много в напрегнати моменти ще бъде музиката. Не жалете време да слушате любимите си мелодии и да откривате нови. Ако излизате със слушалки навън бъдете внимателни, докато пресичате улиците. В последната декада на месеца на преден план ще излезе любовта. Някои представители на знака може да срещнат човек, заради когото да се разделят със сегашната си половинка. Ако имате проблеми във връзката ви направете анализ на нещата, които пречат в отношенията ви и се опитайте да се разделите с тях.

Стрелец

Ноември ще подари глътка въздух на представителите на знака Стрелец. Сега ще може да намалите темпото в работата и да спрете да се притеснявате за крайни срокове. Ако са ви останали допълнителни почивни дни не се колебайте да ги използвате. Може да си подарите и пътуване в непознат район, който да разшири кръгозора ви. Най-добре ще си починете ако заминете сами и използвате минимално мобилния си телефон. Предупредете близките си за тези ваши намерения, за да няма притеснени и обидени. В средата на месеца ще бъдете учудени от собствените ви желания. Това ще знак, че трябва поемете в нова посока. За целта ще е необходимо да се разделите с някои от вредните ви навици. Опитайте се да станете по-самостоятелни, но без това да отнема от времето и вниманието, което оказвате на близките ви хора. Последната декада на месеца ще ви даде невероятният шанс да продължите развитието си при много добри условия зад граница. Ако спазвате правилата и се придържате към желязна дисциплина ще може да промените живота си кардинално. Опитайте се да направите така, че точно в този период да положите изпитите, които ви предстоят. Краят на ноември може да доведе до някои недоразумения с половинката ви. Възможна е раздяла, освен ако не промените сериозно отношенията си.

Козирог

Най-важното ви задача през ноември ще бъде да останете спокойни във всяка една ситуация. Загубените нерви няма кой да ви ги върне, така че си ги пазете. Началото на месеца е подходящо за това да се заемете с решаването на юридически въпроси. Ако ви предстоят изпити няма защо да се притеснявате за тях, тъй като всичко ще премине като по вода. Възможно е и да получите предложение за работа извън страната. От средата на месеца нататък шансовете за лична реализация ще се появяват един след друг и вашата задача ще бъде само тази да ги улавяте и да се възползвате от тях навреме и изяло. През последната декада на месеца ще бъдете най-продуктивни в интелектуално отношение. Оставете за този период воденето на преговори и сключването на сделки. През последните дни на ноември напрежението може да си каже думата и ви хрумне да се разтоварите с повече червено вино или друг алкохол в студените дни. Това обаче не е най-доброто решение и може да ви навреди.

Големият ЛЮБОВЕН хороскоп за месец ноември

Ноември е месецът на любовта за Зодиака тази година. Много нови преживявания и емоции ще зарадват представителите на тези 5 зодии. Ако ...

Водолей

Ноември ще бъде благосклонен към представителите на знака Водолей. Първите дни на периода може да ви заварят в малко по-приповдигнато настроение и склонни към конфликти, но вие вече го знаете, така че няма да допуснете да изпаднете в изострени ситуации. Ако до вас има любим човек, насочете вниманието си към него или нея, за да се спасите от излишни приключения. От 5 ноември е добре да се фокусирате върху връзката ви. Настъпил е момент за решаваща крачка напред в отношенията и сега ще ви се струва невероятно лесно да я направите, макар че до скоро сте се страхували само от мисълта за това. В средата на месеца някой ще ви припомни, че сте дали обещание. Направете всичко възможно, за да го изпълните. Самотните представители на знака нека не се отчайват и да не влагат чувствата си в първия срещнат. Това няма да намали самотата ви. Опитайте се да постигнете мир със себе си и се насладете на времето, в което може да правите каквото си искате без да се съобразявате с когото и да било. В последните дни на периода не започвайте съдебни дела и юридически спорове. Времето не е подходящо и за пътуване в чужбина.

Риби

Ноември ще даде шанс на представителите на знака Риби да осъществят личните си замисли. Ако ще изпадате в транс, то нека това бъде изцяло творчески процес, в който ще са включени целият ви здрав разум и други ресурси . Избягвайте да се вдъхновявате с помощта на алкохол. Активността ще е много повишена и още към 9 ноември рискувате да останете без сили. Не правете компромиси с часовете, отредени за сън и почивка. В средата на месеца не се опитвайте да намалите отговорностите си. Ще ви се наложи да се справите с всичко, което се изпречи на пътя ви. Съвсем малко дисциплина ще направи нещата възможни, затова не се отчайвайте. С напредването на дните събитията няма да се разреждат, но ще стават от приятни по-приятни. Умът ви ще намира най-верните решения, за да може да действате с минимален разход на енергия. Вечерите ви няма да са скучни, а изпълнени с много споделеност и любов. Само не правете глупости от страх. Някой се опитва да ви промени, но към добро. Позволете му го.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com