Месечен хороскоп за октомври 2020 година

30909
Месечен хороскоп за октомври 2020 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Новият месец е добре да бъде започнат с умерено темпо. Първата седмица на октомври е добре да пестите от всичко - сили, пари и емоции. Погрешните стъпки може да доведат до загуби, затова е много важно да внимавате в действията и изказванията си. Средата на месеца е време, в което ще трябва да поставите другите и техните интереси на първо място. Това не е момент да се доказвате и домогвате до вашите цели. Намеренията ви няма да се осъществят, или поне не в степента, в която сте планирали и желаете. Времето е подходящо за благотворителност. Дайте на другите и със сигурност - на един по-късен етап ще получите. Месецът ще ви даде много уроци, които ако проявите търпение и смиреност ще могат да са ви от полза  през целия ви живот.

Телец

Месецът започва със силен старт за представителите на вашия знак. Ще получите зареждащо вдъхновение за подвизи. Тайната на късмета ви ще е да давате повече на другите - така ще спечелите нечие много важно одобрение и скоро ще получите огромна полза от това. С напредването на дните положителните събития в живота ви ще се умножават. Периодът е благоприятен за интелектуална дейност. Изпити и презентации ще преминат блестящо. Някои представители на знака ще имат голям късмет и в личните отношения. Няма да ви е скучно в сексуално отношение. Ако проявите достатъчно дисциплина след средата на месеца ви очаква покоряването на служебни върхове. Очакват ви сериозни печалби и много признание. Авторитетът ви ще се повиши. До края на месеца действията ви трябва да са насочени към запазване и развиване на постигнатите успехи.

Близнаци

Този месец ви е даден, за да ви научи на търпение и смирение. В началото на периода е много важно да не се подавате на провокации. Заобикаляйте конфликтите, не се изкушавайте да участвате в спорове. Това би ви донесло само негативи. Усмиряването на емоциите ви ще е най-голямата ви победа сега. Опитайте се да планирате стъпките си, но и бъдете адаптивни. В средата на месеца ви очакват изненадващи събития. Междувременно ще се носите на крилете на любовта и ще имате пълната подкрепа на любимия ви човек. В последните дни на октомври от вас ще се изисква повече самостоятелност. Изберете си преследването на лична цел, която да ви държи достатъчно мотивирани. От 14 октомври е добре да се посветите на довършването на стари неща, за които все не ви е оставало време.

Рак

Октомври ще е месец на вътрешни промени. Някои събития са внесли различни нюанси в живота ви и сега ще осъзнаете тяхното въздействие. Приближете това, което се е отдалечило. Времето не е подходящо за търсенето на ново поприще, работа, започването на нова връзка. Изтупайте прахта от заспалите чувства и им вдъхнете нов живот. Сега повече от всякога е важно да сте изобретателни. Дайте всичко от себе си, за да възродите връзката си. Много е важно да излезете от капана на рутината и да повярвате, че може да сте различни и най-вече иновативни. Всичко, което направите за партньора си ще има огромна полза и за вас самите. 

Лъв

Октомври ще ви поднесе възможността да подредите живота си по ваш вкус. Сега е време да действате, да пренареждате и осъществявате, отдавна замислени планове. Ще имате достатъчно свобода и време, за да го направите. Не пропилявайте тази възможност, защото не се знае кога отново ще може да се радвате на подобна самостоятелност. Периодът е добър за уреждането на важни юридически въпроси. Някои от представителите на знака ще могат да започнат, продължат или завършат по-висока степен на образованието си. Бъдете последователни и много лесно ще отгатвате верните стъпки, по които да вървите. В средата на месеца ще трябва да се преборите с някои препятствия. Може да се каже, че ще е необходимо да превъзмогнете себе си и съмненията си. Сега със зъби и нокти ще трябва да се борите за идеите и убежденията си. Краят на месеца ще ви донесе жадувано признание. Ще може да се насладите на победите си.

Дева

Месецът ще ви донесе жадувано движение и разнообразие. Началото на октомври ще ви завари в уверено и спокойно разположение на духа. Натрупали сте позитиви, но това не означава, че трябва да лежите на лаврите си и събитията ще ви го подскажат. От средата на месеца изискванията към вас ще се повишат. Ще трябва да оправдаете очакванията, а за да се случи това - ще трябва да поработите. Вашият чар и добронамереност ще ви отворят не една и две врати. Бъдете сигурни в себе си, но и помнете, че нищо не се получава без сериозни усилия. В средата на месеца ще ви се стори, че няма какво толкова да вършите. Тогава може да се посветите на довършването на всичко, което би могло да се получи по-добре. В личен план не давайте обещания, които не бихте могли да изпълните.

Везни

Това е вашият месец и е добре да направите така че повече неща да зависят от вас самите. Изпълнението на желанията ви може да стане много по-лесно, ако проявите достатъчно дипломатичност. Обмислете слабите страни на хората, с които ще взаимодействате и не се колебайте да ги използвате разумно и манипулативно. Октомври е време, в което да мислите предимно за себе си. Още в началото на месеца пред вас ще се разкрият интересни възможности. Те ще са свързани предимно с вашето развитие и израстване. Не се колебайте да приемете предизвикателството. Изненадващи обстоятелства ще ви помагат и подкрепят по пътя напред и нагоре. В средата на месеца ще е много важно да сте здраво стъпили на земята. Пазете се от илюзии и обещания. Не прибягвайте до алкохол, внимавайте с дозирането на лекарства. Последните дни на месеца ще ви зарадват с положителни резултати от дейността ви от предните седмици. Това е време, в което може да забавите темпото. Подарете си кратка почивка и се наслаждавайте на постигнатите резултати.

КЪСМЕТЧЕ за 1 октомври според зодията

Овен Най-неочаквано запознанство ще преобърне представите ви за хората. Телец Чака ви нещо много вълнуващо, свързано със стар прияте...

Скорпион

Месецът ще започне с приятни събития за представителите на вашия знак. Няма да може да се оплачете от скука. Ще имате вдъхновение и за работа, и за приятни преживявания в личен план. Това е моментът, в който ще може да съчетаете полезното с приятното. Намерете подходящото вдъхновение в работата и ще отвеете конкуренцията. Вашият чар ще е от съществено значение при водене на преговори. За по-важните събития проявете активност в първите дни на октомври. Във втората декада на месеца нещата няма да се получават така лесно. Някои препятствия може да ви амбицират да проявите пълния обем на възможностите ви. За постигането на целите ви агресивните действия няма да са подходящи. Настъпват дни, в които да проявите уменията ви в дипломацията. Ако спазвате правилата и добрия тон всичко ще се развие във ваша полза. В личен план не си позволявайте волности. Алкохолът няма да ви е добър съветник. Ако преминете границите може да си докарате ненужни проблеми с любимия ви човек. 

Стрелец

Месецът ще започне с противоречиви събития. Докато в личния живот плувате в розови облаци, то в работата ви ще се задава сериозна буря. От цялата какафония ще може да ви спаси периодичното пребиваване в света на мечтите. Отделяйте час от времето си, за да бъдете на спокойствие и да си повтаряте, че всичко ще бъде наред. Сега позитивните мисли ще са от особена значимост. В началото на месеца подкрепата на важен човек ще ви изпълни с вяра в способностите ви. Използвайте този заряд, за да преминете успешно през препятствията, които ще ви поднесе втората седмица на октомври. Важното е да откриете своята роля и да проумеете, че повишената активност, която се очаква от вас само ще спомогне да разгръщането на талантите ви и ще ги направи видими за повече хора. В последните дни на месеца не забравяйте за силата на красотата, изкуството и любовта. Това ще са силите, които ще ви вдъхват нови сили и ще ви зареждат с енергия. В края на месеца някои представители на знака ще се носят на крилете на любовта. Очакват ви щастливи и незабравими мигове!

Козирог

Дневен хороскоп за 1 октомври

Овен Днес ще може да си кажете много от нещата, които са ви натежали. Някой може да се обиди, но няма как - смелите действия взимат же...

Това е месец, в който да натрупате нови впечатления. Най-добре е това да стане по време на път. Направете списък на всички места, които искате да посетите и започнете да го изпълнявате. По този начин творческите представители на знака ще си доставят необходимото вдъхновение. Месецът ще ви донесе съществени промени. Най-вече в личен план. Някои от вас ще се решат да прекъснат връзка, която не носи нужното удовлетворение. Все пак се постарайте да не попадате в плен на илюзиите. Каквото и да се случи ще понесете нещата мъдро и без драми. Важно е промяната, каквато и да е тя да се превърне в двигател. Най-голяма натовареност ще има в средата на месеца. Само стриктният график и спазването му ще ви позволи да се справите с всичко и да не пренебрегнете нито едно от важните ви задължения. През целия период остава препоръката да използвате методите на добрата дума и дипломацията. Противопоставянето няма да е във ваша полза и само ще ви донесе допълнителни грижи и проблеми.

Водолей

Октомври ще ви даде възможност да планирате разумно дейността си. Направете това в първите дни от месеца. След това ще се наложи да действате много бързо - да проявите проницателност и гъвкавост. Силни емоции може да ви разколебаят и да замъглят преценката ви. Не позволявайте това да случи. Бройте до 100 преди да кажете или направите нещо. Прибързаните действия може да имат неприятен ефект върху личните ви отношения. При разумно и толерантно поведение от ваша страна през втората декада от месеца ще може да се радвате на искрена и всеотдайна любов. В този период някои представители на знака ще получат сериозна помощ от страна на жена. Използвайте средата на месеца, за да придвижите делата, които са от съществена важност за вас. Последните дни на месеца активността в основните сфери на живота ви няма да е толкова висока.

Риби

През този месец ви очакват вълнуващи промени. Ще може да разкриете способностите си, така че самите вие ще бъдете изненадани от себе си. Откликнете на вихъра на събитията и му позволете да ви отнесе нови и красиви места. Бъдете отворени към нови познанства. Много хора ще искат да ви покажат и дадат от себе си. Това е месец, в който да грабите с пълни шепи от щедростта на съдбата. В средата на периода ви очаква интересна промяна в личен аспект. Приемете случващото се като игра. Опитайте се да измисляте правилата. Вашето активно участие ще е важно за развоя на събитията и това по какъв начин ще се отразят на живота ви. В последните дни на октомври се поглезете с почивка. Съзерцанието на природата и шума на водата могат да направят чудеса за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Защо жените се нуждаят от повече сън от мъжете?

4 правила за съхранение на храна в хладилника, за които може би не знаете

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com