X
 
 

Месечен любовен хороскоп за ДЕКЕМВРИ

29826 0
Месечен любовен хороскоп за ДЕКЕМВРИ
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Макар празничният сезон едва сега да настъпва, вие вече се чувствате изтощени физически и емоционално. Цялата тази изкуствена еуфория ви изцежда силите и съвсем не ви е до романтични жестове, особено ако те ще изглеждат „по задължение“. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените.

Телец

За щастие, на Телците празничната глъчка няма да им се отразява негативно. Всъщност, те едва ще я забелязват, защото са твърде погълнати от своите любовни трепети. Може да става дума за нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Но нека това не ви спира!

Близнаци

Месечен хороскоп за декември 2019 г.

Овен Началото на месеца ще бъде белязано от успехи в личните отношения и на любовния фронт. Това ще ви даде необходимото самочувствие,...

Близнаците не бива да забравят, че всички преживявания през този месец са за добро и ще бележат бъдещето по някакъв начин. Дори ако не сте сигурни в идеите си, струват ви се твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време да „отлежат“ и ги осъществете или поне споделете с половинката на по чаша хубаво вино.

Рак

Емоциите ви през декември ще са доста стихийни. Но дали ще са породени от любов – зависи предимно от вас самите. Склонни сте да се вглъбявате твърде много, да анализирате дори и най-малкото нещо, а стане ли дума за съмнение – създавате цял сценарий на холувдски филм. Не забравяйте, че животът тече извън главата ви и каквото да се случва там, трябва да вперите поглед в реалността.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално