Модел обяви война на фотошоп и показа стриите си (СНИМКИ)

19291
Модел обяви война на фотошоп и показа стриите си (СНИМКИ)

Известният модел Криси Тайгън се е отказала от фотошопа за снимките си в Инстаграм.

Това разкри самата красавица по време на участието си в телевизионното предаване "Шоуто на Мередит Виера"(The Meredith Vieira Show) по телевизия Ен Би Си.

Скандално: Пуснаха ценоразпис на ВИП моделки във Фейсбук!

Самообявили се за ВИП моделки пътуват из страната по ценоразпис, за да забавляват „платежоспособни господа”. Проституция ил...

Преди няколко дни Криси Тайгън показа свои снимки в тази социална мрежа, на която по бедрата ѝ се виждат синини и стрии (белези като ивици). В медиите веднага започнаха обсъждане на фотосите, а ползвателите похвалиха хубавицата, че не ползва фотошоп за разлика от повечето знаменитости. Младата жена уточнява, че е получила синините, защото "вечно се е удряла на нещо в кухнята".

"Имам всички приложения за обработка на снимките в телефона, но повече не желая да ги ползвам. Струва ми се, че всички забравихме как трябва да изглеждат нормалните хора", заяви Криси.

По думите ѝ хората използват тези приложения не само за да обработят по-красиво снимките, но и за да си намалят примерно бедрата.

Миранда Кер: Чуствам се най-добре гола

Супермоделът Миранда Кер се чувства най-добре, когато е гола. Манекенката, която бе омъжена за актьора Орландо Блум, казва още, че ак...

"Това е нечестно! Всичко започна от ботокса, но прерастна във феномен на фотошопа. Познавам лично някои момичета, които злоупотребяват с това. В живота те са съвсем други", уверява Тайгън.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com