Мръсната истина за всички зодии

179193
Мръсната истина за всички зодии
Снимка: iStock/Guliver

Хороскопите се правят от хора, които искат само да ви угодят …Тази статия ще ви отвори очите за реалната астрология и за това кой сте, ако и повярвате!

Овен

Фобиите на различните зодии

Овен Катисофобия - страх от заседяване Трябва да им се признае на Овните, че макар и да са напористи, егоцентрични и дразнещи, си има...

По принцип, вие сте една маймуна. Овенът е импулсивен, агресивен и създава много шум. На вашият характер му липсва дълбочина, така че много хора вярват, че сте “фалшификат”, играещ за пред публиката.

Много хора искат да знаят какво имате в главата си, но истината е, че в нея няма нищо. Способността Ви да опростявате реалността е редукционна, т.е. вие опростявате света, не за да стане по-разбираем за другите, а за да стане по-ясен за вас лично. Но липсата на далновидност ви прави наивни и глупави.

Телец

Вие сте скучен дребен собственик. Но най-лошото е, че телците са най-упоритите същества на планетата. “Мое, мое, мое!”. Ето защо обичат да играят на “Монополи”. Доларите са се превърнали във ваш живот, въпреки че това другите не ви казват.

Близнаци

Пълен секс профил според зодията ви

Сексът е важна част от всяка една връзка и е хубаво да знаем какво иска партньорът ни в леглото, за да запазим вързката си пълноценна. ...

Имате синдром на дефицит на вниманието? Можете да отричате, но основната характеристика на този знак на зодиака е пълна неспособност да се съсредоточи и да се успокои. В главата ви постоянно се извива мощен водовъртеж от различни мисли. И вие дори не сте състояние да ги запомните или осъзнаете. Като цяло това е по-зле и от празната глава на овните.

Вие сте истински майстор по създаването на хаос и безредици. Близките със сигурност ви мислят за непоносим.

Фобиите на различните зодии

Рак

Така и не сте пораснали. Раците по принцип остават деца завинаги. А са и невъздържани и не знаят как да контролират своите емоции. Целият им живот е непрекъснат нервен срив. Така че не се изненадвайте, ако близките ви считат за истерик.

5-те най-ревниви ЗОДИИ сред жените

Всички изпитваме ревност понякога, но при някои от нас тя е толкова силна, че не можем да се преборим с нея. Това ни създава много проб...

И още – те са егоисти. И са така взискателни към себе си, че превръщат в кошмар не само живота на другите, но и своя. “Защо аз? Защо отново аз ? Никой не го е грижа за мен. Аз съм толкова нещастен, “- постоянно си мислят раците.

Лъв

В света няма по-невнимателни хора от лъвовете. Те винаги са заети само със себе си и с привличане на внимание. Вие всъщност се считате за изключителен човек, достоен за похвала и внимание повече от другите?

А лъвовете освен това са дребнави. Всичко, което са готови да правят с дни – това е само нарцисизъм. Е, и да унижават другите, те също така умеят добре, разбира се.

Дева

3-те зодии, които най-често се развеждат

Това са зодиите, които имат кратки бракове. Все така се получава, че връзките им не издържат много време. Ето кои са тези зодии и защо ...

Девите са постоянно притеснени: те искат да контролират всичко. Затова на девите им е задължен целият свят! Но също така те помагат на другите и го правят постоянно. Но под този фалшив алтруизъм лежи забулен нарцисизъм. Те помагат на другите само за да кажат на всички, колко са грижовни и надеждни.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com