Мъжете от тези зодии не могат да обичат

24986
Мъжете от тези зодии не могат да обичат
Снимка: iStock

На мъжете обикновено не им е лесно да показват чувства. Но има една зодия, която буквално прави яма в сърцето си. Срещнахте ли човек с тази зодия? Лош късмет - тогава отсега нататък е време за вас да четете мисли!

1. Близнаците просто не могат да показват чувства

Близнаците са почти перфектни в анализирането на всичко трезво и фактически. В резултат на това обаче Близнаците често изглеждат неангажирани, повърхностни и не особено емоционални.

Въпреки че въздушният знак е много комуникативен и не обича да бъде сам, те се страхуват да разкрият най-съкровеното си същество или дори да покажат, че харесват някого. Ако станат емоционални, Близнаците стават нервни, иронични и бързо сменят темата. Говоренето за чувства просто не е неговото нещо. Мъжът Близнаци опакова това в писмо или имейл. И ако не друго, той предпочита да говори за чувствата на другите. Защото въпреки че рядко се показва като много емоционален, той има дарбата да се поставя на мястото на другите хора и да разбира защо те се чувстват по начина, по който се чувстват. В крайна сметка той прекарва много време в гледане на хора. Възможно е той да ви разбира по-добре, отколкото си мислите. Но Близнаците не са единствената зодия, за която се казва, че е студена като риба...

От кои мъже трябва да се пазите според зодията

2. Дева

Девите винаги се опитват да бъдат твърди, хладни и сдържани – страстните изблици са им напълно чужди. Нещо повече, те трудно се справят с бурните изблици на гняв, драматични сцени и потоци от сълзи. В такива ситуации можете да видите как Девата нервно гризе ноктите си или сгъва салфетката си на много тесни ивици. Особено пред други хора, мъжът Дева ще направи всичко по силите си, за да не проявява привързаност - някой друг може да види, че и той е тайно страстен. Ако той е краен тип, всичко - включително секса - може дори да бъде регулирано.

3. Козирог

Не че хората Козирози нямат чувства, просто не могат да ги покажат – дори на партньора си. Това понякога може да го накара да се почувства пренебрегнат или дори необичан. Козирозите показват чувствата си към това по различен, по-практичен начин, който повече отговаря на тяхната природа. И дори да изглежда, че нищо не може да го обезпокои, земният знак се напива и размишлява, размишлява и размишлява... Главата му на практика винаги е заета. Замисленият му характер го прави сприхав и понякога дори депресивен към другите. Той така или иначе носи маска през по-голямата част от живота си и е почти невъзможно наистина да се види през него.

3 зодии, чиито мъже не са адаптирани към семейния живот

4. Водолей

Свободолюбивият Водолей също е един от зодиакалните знаци, които погледнати отвън, са студени като риба. Въздушният знак не може да показва никакви чувства - те също не се чувстват добре с тях самите. Следователно умишлено пренебрежително отношение може да означава точно обратното за него – той се е запалил. Водолеят също е по-главен човек, когато става въпрос за любовни въпроси. Той първо трябва да установи психическа връзка с партньора си преди да се ангажира сексуално с него. Той има предимно теоретичен интерес към секса и обича да изпробва нови и най-вече нетрадиционни неща. Ако има твърде голяма физическа близост, той бързо се чувства неудобно – ако завладеете Водолея със страст, то е по-вероятно да го изплашите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com