Мъка и тъга за някои зодии през ЮНИ, щастие за други

65075
Мъка и тъга за някои зодии през ЮНИ, щастие за други

Коя зодия с какво ще трябва да се справи в любовта през първия месец на лятото. Ще има някои предизвикателства, за които трябва да сте готови.

Ето какви са те за всяка от 12-те зодии:

3-те зодии с най-голям късмет през ЮНИ

Нов месец, нов късмет, нови възможности. Свързваме юни с прекрасно време и началото на летните емоции, а именно този месец може да се о...

Овен - ревност ще ви измъчва през целия месец юни. Основателна или не, единственият начин, по който може да разберете е, ако седнете и поговорите с партньора си. Без драми и истерии.

Телец - ще имате доста търкания с половинката. За всичко и нищо конкретно всъщност. Просто ви предстои период, в който няма да сте на една вълна. Не се вглъбявайте толкова в дреболиите.

Близнаци - колебания ще ви мъчат през месец юни. Дали това е човекът за вас, дали ви е писано да сте заедно. Съветът ни към вас е - не се задълбочавайте толкова, а оставете времето да покаже. Сега нищо не може да се реши.

Рак - признания в любов ще ви смути още в началото на май. Човекът, от който ще го получите, е последният човек, за който бихте се сетили. Не сте длъжни да предприемате нищо, за това не се притеснявайте и отминете.

Лъв - партньорът ви ще ви обвини в нещо, което никога не бихте направили. Единствено спокойствието ще ви помогне да излезе от ситуацията и ще го накара да повярва, че всъщност нямате вина.

2-те зодии, които ще се сгодят до края на лятото

Поне така предвещават звездите - любовта идва за две от зодиите, които могат да се окажат с пръстен на ръката до края на лятото. Дали с...

Дева - юни ще бъде критичен за връзката ви. Трябва да внимавате с всичко, което говорите, за да не се стигне до раздяла и то по много нелепа причина.

Везни - внимавайте с кого се срещате, за да не събудите гневна ревност у партньора си. Донякъде ще е прав, но няма да знае, че всъщност вече не изпитвате нищо към този човек. Спестете си срещата, за да си спестите неприятностите.

Скорпион - човек от миналото ще се опита да разруши връзката ви. Не му позволявайте и бъдете категорични в отказа си. В противен случай партньорът ви ще се разстрои.

Стрелец - възможно е да се появи проблем в семейството. Някой пази тайна, която не иска да сподели и вие трябва да разпитате внимателно всички, за да научите какво тревожи някой от тях. Нещата могат да се решат и то лесно.

Козирог - този месец финансите могат да се стопят по-бързо от очакваното. Предстои ви непредвидена покупка, която ще ви излезе скъпо. Скандалите с любимия човек могат да са именно в следствие на този проблем.

2-те зодии, които ще завладеят месец ЮНИ

Това са зодиите, които ще имат късмет във всичко този месец. Истински фурии! Ето кои са знаците от зодиака, които ще могат да се похвал...

Водолей - ако искате да избегнете сложна и конфликтна ситуация ще трябва да обуздаете емоциите си. Този месец може да заформите голям скандал с любимия си човек и вие ще сте виновни за това. Бъдете по-сдържани.

Риби - пазете се от клюки. Този месец е много вероятно недобронамерени колеги да злословят по ваш адрес. Това ще стигне и до партньора ви, който никак няма да е щастлив от чутото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com