На кои зодии им е трудно да се разбират едни с други?

22212
На кои зодии им е трудно да се разбират едни с други?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки от нас има в своето ежедневие хора, с които се разбира по-трудно. Независимо дали е свързано с черта на характера, начин на държание или дори нещо дребно като начина, по който този човек се смее. В зодиите също има традиционни противопоставяния на характери и може би точно там се крие разковничето за това защо някой не ви допада. 

Овен – Козирог

Овенът е импулсивен, огнен и директен. Козирогът е практичен, бавен и упорит. Двете зодии се сблъскват в мисленето си и в живеенето. Ако успеят да балансират характерите си, ще извлекат най-доброто един от друг.

Телец -  Близнаци

Телците са реалистични, обичащи комфорта, а Близнаците са бързи, подвижни комуникатори. Говорят на различни езици и им е трудно да се разбират.

Близнаци – Скорпион

Кеш късмет - 5 зодии, които ще забогатеят в началото на есента

Астролозите са посочили няколко зодии, които ще открият, какво е истинското богатство, още в самото начало на есента. Кои са те, вижте...

Скорпионите винаги се опитват да се развиват, мислят интензивно със силни емоции. Силно контрастира с чертите на Близнаците, които уважават най-много общуването и разнообразието.

Рак – Водолей

Раците търсят стабилност, а Водолеите са бърза светкавица от иновативност, креативност и различие. Раците реагират защитно и Водолеите се обиждат, че не ги уважават, че са различни.

Лъв – Рак

Лъвовете са екстровертни, щедри и топли, а Раците са интровертни, емоционални и реактивни. Двете зодии се харесват и има химия между тях, но им е доста трудно да балансират чертите си.

Зодии, които ще забогатеят през октомври

Представителите на тези зодиакални съзвездия много скоро ще научат, какво означава да бъдеш богат. В началото на октомври финансовото ...

Дева – Стрелец

Девите са критични, практични и ориентирани към детайлите, докато Стрелците са мечтатели, с огромни идеи и философии. Ако успеят да се сработят в екип, ще бъдат непобедими, но дотогава ще мине доста време и наместване на различни гледни точки.

Везни – Риби

Везните са социални чаровници, които искат да бъдат харесвани. Рибите правят приятели доста лесно, но без да се интересуват дали са харесвани или не. Везните често завиждат на Риби за лекотата и непукизма им, докато Риби не разбират повърхността на Везните.

Скорпион – Овен

Зодии, които ще утроят финансите си през септември 2020

През септември 2020 г. Овенът трябва да бъде по-буден от обикновено. Факт е, че в един момент парите ще отидат в ръцете му. Важно е, са...

Овните са директни, честни и нетърпеливи. Скорпионите са резервирани и подозрителни личности. Скорпионите се дразнят на детските Овни, Овните не харесват манипулативните Скорпиони.

Стрелец -  Телец

Стрелците са подвижни, мечтатели, докато Телците са практични и бавни. Двете зодии се уважават, защото не могат да правят каквото другата зодия прави.

Козирог – Везни

Козирозите са целеустремени и упорити, Везните са социални чаровници. Двете зодии не разбират мисленето на другата, но ако наблюдават, може да научат много една от друг.

Как преодоляват стреса тези зодии (ЧАСТ II)

В натовареното ежедневие, малко или много всеки един от нас е подложен на стрес и напрежение. Как различните зодии преодоляват стреса, ...

Водолей – Лъв

Водолеите мислят винаги са човешкото благо и природа, Лъвовете са щедри към себе си и близките си. Двете зодии имат много повече общо помежду си, отколкото мислят.

Риби- Дева

Двете зодии са противоположни една на друга и каквато и липсва на едната, другата компенсира. Риби не харесват критичността и реалистичността на Девите, Девите не харесват разсеяността и несериозността на Риби.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com