Начинът, по който правим секс, разкрива какви сме

125641
Начинът, по който правим секс, разкрива какви сме
Снимка: iStock/Guliver

Сексът е тема, която никога няма да ни омръзне. Животът ни, скрит от очите на другите, говори много за нас и това какви сме.

Секс на тъмно

Хората, които винаги правят секс на изгасени лампи и с малко светлина, колкото да не се контузят, са свити и притеснителни. Вероятно е да се срамуват от телата си и имат ниска оценка за себе си. Тези хора често са били тормозени в училище или вкъщи и ниското им самочувствие се дължи точно на това.

Шумен секс

Истински екстроверти, които не се срамуват от себе си, обичат да комуникират и са широко скроени. Това са хората, които не обичат да си стоят у дома, а обичат да излизат, да се забавляват и да срещат нови хора. Вярват в себе си и се уверени във всичко, което правят.

Винаги отгоре

Обичат да контролират както в леглото, така и в живота. Те са водещите фигури в една връзка и дават ясно да се разбере, че тяхната дума е закон. Малко са властни и това не се харесва на всички, за това трудно намират партньори.

Винаги отдолу

Хора, които и в живота не поемат инициативата. Чакат нещата да се случат сами и никога не са тези, които ще променят нещо. Свикнали са да им угаждат, имат добри възможности и за това никога не се трудят, за да постигнат нещо с цената на всичко.

Секс на фона на музика

Това са хора, които имат голямо въображение, мислят много за живота, наслаждават се на всяка крачка от него и винаги гледат от романтичната му и щастлива страна. Позитивни и много креативни личности, а освен това и изключително интелигентни.

Смяната на много пози

Изключително динамични хора, които не престават да търсят своето място в живота и никога не се спират пред нищо, за да направят промяната, от която имат нужда. Често сменят и партньорите, защото бързо им омръзват. Уверени и с високо самочувствие.

Една, две пози... стигат

9 грешки в секса, които 99% от жените допускат

Понякога трябва да си говорим повече, когато има нещо, което не ни харесва. Всички знаем обаче, че истината е трудна за казване и още п...

Хора, които не обичат да експериментират с живота си. Хващат една линия и я следват от началото до края. Не обичат промените, не обичат приключенията и обикновено работят скучни професии. Имат малко по-ниска оценка за себе си и това ги спъва през целия им живот.

Страстен секс

Лидери! Това са хората, които обичат да взимат нещата в свои ръце. Не понасят скуката и винаги търсят нещо ново, което да ги разтърси. Това са много темпераментни хора, които пренасят страстта от живота... в леглото.

Спокоен и романтичен секс

Хората, които живеят, за да обичат. Животът им е най-пълноценен, когато обичат и биват обичани в замяна. Живеят за любовта! Тези хора са малко скучни в реалния живот, но освен това са много земни и добри. Романтичният секс е огледало на романтичната им душа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com