Най-дразнещият ви навик в любовта според зодията

14324
Най-дразнещият ви навик в любовта според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Всеки си има своите както силни, така и слаби страни, които от време на време излизат на повърхността. Някои хора обаче могат да те извадят от равновесие, „благодарение на” досадните си навици, когато се намират във връзка. Разбира се, вашата половинка със сигурност обича дори и тях, но все пак имайте едно наум!

Овен – Постоянно търси физически контакт

Овните сякаш не могат да държат ръцете си далеч от половинката и изобщо не ги интересува кой вижда! Макар че е сладко, за някои хора, които държат повече на личното си пространство, може да е истински ад.

Телец – Става „лепка”

Въпреки че може да изглеждат резервирани на първата среща, те лесно превключват предавките, окажат ли се във връзка. Бързо пускат бариерите си и могат да бъдат натрапчиви, дори обсебващи на моменти.

Близнаци – Крие, че е обвързан

Имате репутация, че сте двулични, но това всъщност не е вашият досаден навик. Обичате да държите опциите си отворени и макар да нямате проблем с моногамията, се колебаете да сложите етикети на връзката си.

Рак – Обсъжда общото бъдеще твърде рано

Въпреки че не се страхувате да се обвържете с някого и не харесвате игри (което е супер готино), вие сте склонни да искате да планирате бъдещето си с човека, дори и да не сте в особено сериозни отношения.

Лъв – Сравнява връзката си с други

Не се примирявате, когато става въпрос за отношения, но имате лошия навик да сравнявате отношенията си с другите. Искате връзката ви да е най-добрата, така че когато видите други да са по-романтични или да изглеждат по-щастливи, вие завиждате и се стремите да направите връзката ви да изглежда по образец.

Дева – Постоянно търси „под вола теле”

Известно е, че на Девите им трябва доста време, за да се отпуснат, но дори когато го направят, това е ориентировъчно и много образно казано. Нещата могат да се развиват добре, но вие сякаш изпитвате нужда да търсите кусури в човека до вас.

Везни – Споделя твърде много в социалните мрежи

Когато сте влюбени, искате всички да знаят. Публикувате снимки, сторита, сърцераздирателни постове и макар хората да са щастливи за вас, в един момент става малко досадно.

Седмичен хороскоп за 25-31 май

Овен През тази седмица пред вас ще се открият нови хоризонти. Във вторник се постарайте да сте на първа линия. Сега е много важно да и...

Скорпион – Мнителен е

Да, това е стереотип, но това не го прави по-малко вярно. Въпреки че обичате партньора си, можете да бъдете доста поглъщащи, задавайки постоянно въпроси и съмнявайки се във всичко.

Стрелец – Обича да флиртува

Вие сте забавна и общителна личност и просто обичате хората, тяхната компания и забавните разговори. Въпреки че може да искате да сте само с партньора си, имате малко флиртуваща личност, която изпраща някои смесени сигнали.

Козирог – Винаги иска последната дума

3 зодии ще се СГОДЯТ през юни

До юни остават по-малко от 10 дни и е време да се настроим за това, което е приготвил летният месец. Някои от зодиите ги очаква освен о...

Обичате да контролирате нещата, поне до известна степен. Можете да бъдете доста песимистични по отношение на отношенията, така че когато влезете в такива, държите да имате превъзходство, така че да се чувствате комфортно къде отивате.

Водолей – Говори твърде много

Може да сте останали с впечатление, че Водолеите са резервирани и дистанцирани, но в момента, в който започнат връзка разгръщат всичките си емоции и мисли и половинката се превръща в психоаналитик.

Риби – Проектира очаквания и сценарии

Рибите са склонни да отделят много време за размисъл за това, което искате в една връзка. За съжаление, също така им е доста трудно да изразят своите желания и нужди и просто остават разочаровани всеки път, когато половинката не им е прочела мислите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com