Най-лошите черти от характера на тези 5 зодии

36580
Най-лошите черти от характера на тези 5 зодии
Снимка: pixabay.com

Колкото и да се стремим да бъдем перфектни, всеки от нас има тъмни, лоши страни. Приятелите ни винаги ни прощават и са свикнали с тях, но понякога тези наши страни пречат на връзката ни. Хората не се събират, за да се променят, но някои не искат да се борят с чуждите проблеми.

Можеш да се опиташ да се пребориш с тях, но първо трябва да ги откриеш. Вижте лошите черти на тези 5 зодии:

Славянски хороскоп за 2017 разтърси Facebook. Вижте какво ви чака през годината

Според славянския календар 2017 г. е година на Крадливата лисица и характеристиките на този тотем в много отношения съвпадат с тази кар...

1. Лъв

Лъвовете са егоисти. Естествено, всичко е индивидуално, но по-големият процент от тях са такива. Обичат вниманието около себе си. Не обичат да споделят нито материалните неща, нито вниманието на околните. Разпръскват чара си навсякъде и очакват съответните заслужени оценки. Нещото, което може да съсипе настроението на лъва, е липсата на внимание.

2. Везни

Уравновесени личности, които обичат винаги да бъдат заети. Не им харесва да пилеят времето си и винаги гледат да го запълнят с нещо. А когато нямат нищо за вършене, концентрират енергията си в критикуване на останалите. Това е и най-лошата им черта, която отблъсква хората от тях. Понякога критичността им е толкова силна, че мери границите си със злоба. Говорят и обсъждат всичко, което се изпречи пред погледа им. Държат много на външния си вид, за това и очакват останалите също да бъдат перфектни. Ако искате да запазите приятелските си отношения с тях, не взимайте твърде сериозно критиките им.

3. Скорпион

3-те зодии, които имат най-дълги връзки

Везни Представителите на знака винаги първо са приятели, след това интимни партньори. Те са отдадени на другия човек, предани са и са ...

Рядко показват тази своя черта от характера и го правят съвсем несъзнателно, но са безчувствени. Или по-скоро могат да бъдат наречени и незаинтересовани. Трудно е да се гради връзка с такъв човек. Не обичат да показват емоциите си и предпочитат да се държат професионално дори и в личния си живот. Не се интересуват от чуждите проблеми. Загубата на кучето им е обикновен ден в живота им. Не са съпричастни и умаловажават болките на приятелите си.

4. Стрелец

Тези представители са толкова арогантни, че трудно могат да намерят подходяща компания, в която да се впишат. Често арогантността им граничи с нарцисизъм, който успява да изнерви околните. Малко са хората, които искат да бъдат близки от толкова обсебени от себе си хора.

5. Козирог

Козирогът е толкова амбициозен, че забравя, че изобщо съществува. Не знам колко амбициозността може да бъде наречена лошо качество, но в случая на този зодиакален знак, определено е. Живеят, за да работят и да покоряват върхове. Целеостремени, но и твърде праволинейни едновременно. Всичко трябва да се случва по плана им, с което успяват да изнервят приятелите или половинката си. Когато искат нещо, целия свят трябва да се обърне и да им помогне. Социалният живот винаги е на заден план, с което рискуват да останат сами с успехите си.

Как да разберем кои зодии са влюбени

ОВЕН Гласът му изтънява Ако е влюбен, Овенът ще пърха и чурулика като пиленце, когато е край вас. Без майтап – в близост до обе...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com