Най-неконтролируемите зодии под завивките

6867
Най-неконтролируемите зодии под завивките
Снимка: iStock/Guliver

Не всеки човек може да има високо либидо и голямо самочувствие, що се отнася до изпълненията под завивките през нощта /а защо не и през деня/. Но има няколко зодии, които са способни да минат всякакви граници на своите сексуални изживявания.

В тази статия ще ви запознаем с точно тези експериментатори, които са способни да завъртят главата ви до такава неузнаваемост, че няма да могат да напуснат мислите ви за дълго време.

Ето кои са те:

Мога ли да правя секс в деня на ваксинацията срещу коронавирус? Абсолютно.

Това заяви националният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Той увери и, че ако единият партньор в сексуалните отношения е ваксиниран ...

Лъв

Това са хора, родени изцяло за съблазняване и флиртуване. Имат изключително високо либидо, което ги прави още по-неустоими и привлекателни. За тях флиртът е истинско изкуство, така че са склонни да отделят доста време и внимание за да впечатлят обекта, към който имат желание. В леглото са направо неудържими и се славят с постоянните новости, който вкарват. Сексът с Лъва е винаги като "секс са пръв и последен път" - незабравим и прочувствен.

Телец

За представителите на този зодиакален знак всичко е близост, флирт и секс. Силно си падат по леките и нейни докосвания, които могат да възпламенят страстта и да активират фантазията им. Ако ви се случи да попаднете в леглото на Телец, в никакъв случай не се опитвайте да прибягвате до бързи и груби действия. Те обичат да с целуват бавно, да усещат човека до себе си, да пипат и галят, да засипват цялото ви тяло с божествени усещания. За тях всичко това просто е начин на живот.

Скорпион

Остана ли секс след пандемията?

Пандемията от  Covid-19 се отрази на сексуалността в цял свят, тъй като промени и усложни отношенията между хората, независимо дал...

Тяхната уверена и наперена натура си личи от твърде далеч. способни са да завладеят всичко и всеки, когото си пожелаят. Изглеждат привидно уравновесени и възпитани в очите на околните, но те са готови по всяко време да съсредоточат цялата си мощ и енергия под завивките. Живеят заради новите преживявания, а едно от любимите им хобита е да откриват нови и непознати за тях удоволствия. Огромната им страст в леглото може да продължи до късно през нощта, та дори и до първи петли и утрото. А това за партньорите им означава незабравимо изживяване. Имат голям опит и едва ли някой би могъл да остане разочарован от креватните им способности.

Водолей

Водолеите умеят много умело да използват своите социални умения, за да си привлекат в леглото нови бройки. Техните думи са толкова съблазнителни винаги и по всяко време, че много трудно може да им се устои. На техните партньори обичат да изпълняват всички желания, а това ги прави още по-желани под завивките. Без значение дали е флирт за една нощ или са в процес на сериозна връзка, гледат да избегнат по-традиционните методи. И точно това качество, кара техните любовници да се връщат при тях отново и отново.

Сега си помислете, дали сте имали вече партньори в леглото от изброените зодии?

Ако отговорът е "ДА", значи сте късметлии, но ако е отрицателен - веднага побързайте да си намерите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com