Най-неконтролируемите зодии под завивките

6848
Най-неконтролируемите зодии под завивките
Снимка: iStock/Guliver

Не всеки човек може да има високо либидо и голямо самочувствие, що се отнася до изпълненията под завивките през нощта /а защо не и през деня/. Но има няколко зодии, които са способни да минат всякакви граници на своите сексуални изживявания.

В тази статия ще ви запознаем с точно тези експериментатори, които са способни да завъртят главата ви до такава неузнаваемост, че няма да могат да напуснат мислите ви за дълго време.

Ето кои са те:

Мога ли да правя секс в деня на ваксинацията срещу коронавирус? Абсолютно.

Това заяви националният здравен инспектор доц. Ангел Кунчев. Той увери и, че ако единият партньор в сексуалните отношения е ваксиниран ...

Лъв

Това са хора, родени изцяло за съблазняване и флиртуване. Имат изключително високо либидо, което ги прави още по-неустоими и привлекателни. За тях флиртът е истинско изкуство, така че са склонни да отделят доста време и внимание за да впечатлят обекта, към който имат желание. В леглото са направо неудържими и се славят с постоянните новости, който вкарват. Сексът с Лъва е винаги като "секс са пръв и последен път" - незабравим и прочувствен.

Телец

За представителите на този зодиакален знак всичко е близост, флирт и секс. Силно си падат по леките и нейни докосвания, които могат да възпламенят страстта и да активират фантазията им. Ако ви се случи да попаднете в леглото на Телец, в никакъв случай не се опитвайте да прибягвате до бързи и груби действия. Те обичат да с целуват бавно, да усещат човека до себе си, да пипат и галят, да засипват цялото ви тяло с божествени усещания. За тях всичко това просто е начин на живот.

Скорпион

Остана ли секс след пандемията?

Пандемията от  Covid-19 се отрази на сексуалността в цял свят, тъй като промени и усложни отношенията между хората, независимо дал...

Тяхната уверена и наперена натура си личи от твърде далеч. способни са да завладеят всичко и всеки, когото си пожелаят. Изглеждат привидно уравновесени и възпитани в очите на околните, но те са готови по всяко време да съсредоточат цялата си мощ и енергия под завивките. Живеят заради новите преживявания, а едно от любимите им хобита е да откриват нови и непознати за тях удоволствия. Огромната им страст в леглото може да продължи до късно през нощта, та дори и до първи петли и утрото. А това за партньорите им означава незабравимо изживяване. Имат голям опит и едва ли някой би могъл да остане разочарован от креватните им способности.

Водолей

Водолеите умеят много умело да използват своите социални умения, за да си привлекат в леглото нови бройки. Техните думи са толкова съблазнителни винаги и по всяко време, че много трудно може да им се устои. На техните партньори обичат да изпълняват всички желания, а това ги прави още по-желани под завивките. Без значение дали е флирт за една нощ или са в процес на сериозна връзка, гледат да избегнат по-традиционните методи. И точно това качество, кара техните любовници да се връщат при тях отново и отново.

Сега си помислете, дали сте имали вече партньори в леглото от изброените зодии?

Ако отговорът е "ДА", значи сте късметлии, но ако е отрицателен - веднага побързайте да си намерите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com