Най-непоносимите бивши - по зодии (ЧАСТ I)

9117
Най-непоносимите бивши - по зодии (ЧАСТ I)
Снимка: https://pixabay.com/

Често се случва решението за развод или раздяла да се взема само от единия човек. Това може да е по вина на изневяра или баналното „не съгласие“. Въпреки причината, обаче мнозина се надяват, че този процес ще бъде безболезнен и бърз и скоро ви очаква светло бъдеще. Тези мечти, обаче невинаги се сбъдват. Каква е скалата на най-непоносимите зодии бивши, разберете сега, започвайки отзад напред:

12-то място - Стрелец

Стрелецът с право може да бъде наречен най-добрият от ТОП лошите бивши. Разбира се, този мъж може да изневери на половинката си и да докладва за развода в най-неподходящия момент, но ще се опитва да се поправи до края на живота си. Стрелецът е от категорията на онези мъже, които стават най-добри приятели, след раздялата. Може да му се обадите, когато сте тъжни, да се оплачете от труден живот и дори да отидете заедно на парти. По принцип никой не отменя и секса, само защото сте в приятелство с него. Основното е позитивното отношение.

11 място - Козирог

Представителят на този знак е истински мъж. Той никога няма да напусне доброволно семейството и няма да накара избраника да се притеснява. Но ако разводът е неизбежен, бъдете сигурни: няма да бъдете скандализирани и помолени да освободите жилищното пространство. Козирогът вероятно ще подкрепя бившия любим морално и дори финансово в продължение на много години занапред. Не бива обаче да се присмивате твърде много на чувствата на този идеален джентълмен.

10 място - Телец

Ако вашият бивш е Телец, то в известен смисъл това е диагноза. Въпреки факта, че „вие сте на вратата му, а той на прозореца“, мнозина виждат това като положителен момент. Така например, представител на този знак, след развод редовно ще плаща издръжка за деца и дори ще ви вземе нещо вкусно по пътя към работата. Телецът е грижовен и нежен и неговото житейско кредо е да носи отговорност за онези, които е опитомил.

9 място - Дева

Мъжът Дева красиво се грижи и освен това прекрасно се развежда. Той като благороден човек ще поеме цялата вина за развода, върху себе си и след това ще действа изключително в рамките на закона. Ще остави на половинката си имуществото и ще продължи да участва в живота на децата. Понякога, обаче Девата може да се забрави и да започне да ви учи как да живеете живота си. Борбата с това е безполезна.

8 място - Водолей

Миролюбивият, уважаван и отговорен Водолей едва ли ще разклати нервите на бивш любовник. Тихо ще си опакова нещата и ще напусне територията с надеждата за по-светло бъдеще. Скоро обаче ще разбере, колко добре живее сам и след това ще се върне обратно. Основното нещо е да не си пада по убежденията и обещанията за промяна. В крайна сметка по някаква причина сте решили да се разведете?

7 място - Овен

Споменаване на Овен за раздяла е равносилно на това да се превърнете в смъртоносен враг. Ето, защо някои психолози съветват предварително да се подготви почвата за развод. По този начин самият Овен няма да не се съмнява, че този брак изобщо се е разпаднал по негова вина. По един или друг начин, той искрено вярва, че е безупречен и съвършен и че е бил изгонен.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com