Най-непоносимите бивши - по зодии (ЧАСТ I)

9085
Най-непоносимите бивши - по зодии (ЧАСТ I)
Снимка: https://pixabay.com/

Често се случва решението за развод или раздяла да се взема само от единия човек. Това може да е по вина на изневяра или баналното „не съгласие“. Въпреки причината, обаче мнозина се надяват, че този процес ще бъде безболезнен и бърз и скоро ви очаква светло бъдеще. Тези мечти, обаче невинаги се сбъдват. Каква е скалата на най-непоносимите зодии бивши, разберете сега, започвайки отзад напред:

12-то място - Стрелец

Стрелецът с право може да бъде наречен най-добрият от ТОП лошите бивши. Разбира се, този мъж може да изневери на половинката си и да докладва за развода в най-неподходящия момент, но ще се опитва да се поправи до края на живота си. Стрелецът е от категорията на онези мъже, които стават най-добри приятели, след раздялата. Може да му се обадите, когато сте тъжни, да се оплачете от труден живот и дори да отидете заедно на парти. По принцип никой не отменя и секса, само защото сте в приятелство с него. Основното е позитивното отношение.

11 място - Козирог

Представителят на този знак е истински мъж. Той никога няма да напусне доброволно семейството и няма да накара избраника да се притеснява. Но ако разводът е неизбежен, бъдете сигурни: няма да бъдете скандализирани и помолени да освободите жилищното пространство. Козирогът вероятно ще подкрепя бившия любим морално и дори финансово в продължение на много години занапред. Не бива обаче да се присмивате твърде много на чувствата на този идеален джентълмен.

10 място - Телец

Ако вашият бивш е Телец, то в известен смисъл това е диагноза. Въпреки факта, че „вие сте на вратата му, а той на прозореца“, мнозина виждат това като положителен момент. Така например, представител на този знак, след развод редовно ще плаща издръжка за деца и дори ще ви вземе нещо вкусно по пътя към работата. Телецът е грижовен и нежен и неговото житейско кредо е да носи отговорност за онези, които е опитомил.

9 място - Дева

Мъжът Дева красиво се грижи и освен това прекрасно се развежда. Той като благороден човек ще поеме цялата вина за развода, върху себе си и след това ще действа изключително в рамките на закона. Ще остави на половинката си имуществото и ще продължи да участва в живота на децата. Понякога, обаче Девата може да се забрави и да започне да ви учи как да живеете живота си. Борбата с това е безполезна.

8 място - Водолей

Миролюбивият, уважаван и отговорен Водолей едва ли ще разклати нервите на бивш любовник. Тихо ще си опакова нещата и ще напусне територията с надеждата за по-светло бъдеще. Скоро обаче ще разбере, колко добре живее сам и след това ще се върне обратно. Основното нещо е да не си пада по убежденията и обещанията за промяна. В крайна сметка по някаква причина сте решили да се разведете?

7 място - Овен

Споменаване на Овен за раздяла е равносилно на това да се превърнете в смъртоносен враг. Ето, защо някои психолози съветват предварително да се подготви почвата за развод. По този начин самият Овен няма да не се съмнява, че този брак изобщо се е разпаднал по негова вина. По един или друг начин, той искрено вярва, че е безупречен и съвършен и че е бил изгонен.

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com