Най-непоносимите зодии бивши (част II)

8080
Най-непоносимите зодии бивши (част II)
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите предупреждават: преди да започнете връзка с мъж, внимателно проучете хороскопа му.

В продължение…

Кеш късмет - 5 зодии, които ще забогатеят в началото на есента

Астролозите са посочили няколко зодии, които ще открият, какво е истинското богатство, още в самото начало на есента. Кои са те, вижте...

И така, астролозите са съставили рейтинг на най-непоносимите мъже, които, дори ставайки бивши, продължават да измъчват своята половинка.

6-то място - Лъв

Унизеният и обиден Лъв няма да прости предателството на бившия избраник. Дори и да не е имало изневерява, пригответе се да изслушате едночасови истерии, нечист език и много обиди. В края на краищата това е единственият начин той отново да покачи самочувствието си. Ако обаче не понасяте раздяла, уредете му разтърсваща сцена на ридания, ред сълзи и ред извинения.

5 място - Близнаци

Представителят на тази зодия напуска любимия си бързо, завинаги, без нищо и никога не си напомня за това. В случай, че ви е омръзнало да живеете с такъв човек или не дай боже сте му изневерили - имате проблеми.

Зодии, които ще забогатеят през октомври

Представителите на тези зодиакални съзвездия много скоро ще научат, какво означава да бъдеш богат. В началото на октомври финансовото ...

4-то място - Везни

Везните са един мил, отговорен, честен, спокоен и миролюбив мъж. Това при условие, че някой възхвалява таланта му. Ако, обаче някой се осмели да нарани гордостта на представител на тази зодия, тогава ще трябва да се примири с безкрайните скандали. Този човек не разбира намеците. Не може да го изгоните. Той ще анализира това дали си струва, докато някой ден мъжът Везни ще ви остави на мира. Но бъдете сигурни - няма да трае дълго.

3 –то място - Скорпион

Ако някога сте се разделяли със Скорпион, тогава със сигурност знаете: той е не само ужасен бивш, но и просто ужасен човек. Вечните кавги, упреци и пропуски са неразделна част от връзката, в която влиза мъжът Скорпион. Всичките му възлюбени, обаче дълго ронят сълзи и с оплаквания, че никога няма да срещнат подобен мачо. Никой обаче няма да остане в спокойствие и стабилност със Скорпиона. Така, че не бива да съжалявате за раздялата, ако до нея се е стигнало.

2 място - Рак

Най-избухливите зодии – време е да спрете да се ядосвате

Някои личности са известни с избухливия си и агресивен характер, поради което други винаги се опитват да ги избягват. Малко са хората,...

Мъжът Рак, едва ли ще позволи на избраника си просто да се отърве от него. Той ще се вкопчи с всичко, в опит да ограничи импулсите. Затова се пригответе, че Ракът ще трябва да бъде „изгонен“. Дори това обаче, на фона на всякакви жертви не изключва факта, че бившият ще спре да тича след любимата си.

1-во място - Риби

Най-непоносимият и отмъстителен бивш е мъжът Риби. Той не само ще развали всичко с бившата си, но и ще направи всичко, за да я унищожи като личност. С такъв човек може само да се опитате да преговаряте мирно и да дадете нещо наистина ценно, за да го омилостивите. Например, откажете се от цялото имущество или оставете децата да живеят с този татко. В противен случай не бихте могли да разтрогнете този брак.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...