Най-оригиналните пожелания за имен ден

1088688
Най-оригиналните пожелания за имен ден
Снимка: iStock/Guliver

Именният ден е повод не само да празнуваме с приятели, но и да изкажем своите благопожелания.

Нашите предложения ще ви улеснят в избора, особено ако не разполагате с достатъчно време да измислите пожелания за картичката на приятел, колега или любим човек.

Каква трапеза се приготвя за Ивановден 2024

Универсални пожелания за имен ден

На твоя имен ден ти желая от сърце всичко най-прекрасно! Нека дните ти са изпълнени със светлина!

На този ден нека руйно вино да се лее, с танци до зори и с приятели добри, живей и се радвай на живота, защото днес е твоят имен ден!

Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Ивановден

На този ден за тъгата не мисли! Празнувай до забрава и изпий до дъно радост и мечти! Честит имен ден!

Честит имен ден! Нека се къпеш в изобилие от пари и любов! И без много усилие да покориш нови висоти.

Честит имен ден! Със здраве името си прекрасно но̀си и нека никога не свършват дръзките ти мечти!

Най-страхотните пожелания за Гергьовден

Честит имен ден! Нека в живота винаги да имаш възможност за избор и винаги да избираш правилното решение!

Днес е празник - на този свят ден ти имаш имен ден! Нека твоят ангел-пазител те закриля, да бди над теб и те пази от неприятности. Бъди здрав, щастлив и благословен! Честит имен ден!

На този ден освен здраве и дълъг живот, ти пожелавам още безброй вълнуващи дни! Честит имен ден!

Не избираме името си сами! Но твоето име е избрано правилно. Пожелавам ти то да ти носи само радост и да те прослави навред! Честит имен ден!

Нека само обич изпълва живота ти, нека само слънце има в дните ти, нека все миг здравето е неотлъчно до теб! Честит имен ден!

На този ден благословен имаш пожелание от мен - букет от рози, покрит с шапката на младостта, нежно обвит с воала на щастието и прекрасно завързан с лентата на любовта! Честит имен ден!

Честит имен ден! Пожелавам ти повече усмивки да озаряват лицето ти, повече любов да грее сърцето ти и повече пари да има в портмонето ти.

Днес е твоят имен ден! В този ден благословен тъгата забрави. С приятели верни празнувай до забрава. До зори се весели и нека само звън от чаши да ехти.

В този миг благословен, когато празнуваш своя имен ден, ти желая океан от любов, море от здраве и едно малко островче от грижи!

Честит имен ден! Искам да ти пожелая само две неща - здраве и пари. Защото когато човек е здрав, всичко друго с пари се купува.

Миговете, които карат дъхът ти да спре, са най-добрият мерител на живота. Желая ти повече такива моменти. Честит имен ден!

Цялата компания те поздравява - здраве и любов ти пожелава! Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! Честит имен ден!

Нека очите ти от щастие да греят, в сърцето ти любов да затрепти и всички птички на света да пеят, защото днес е твоят имен ден!

Честит имен ден! С две ръце ти подарявам букет от искрени пожелания, от сърце ти пожелавам здраве, щастие, любов и да празнуваш още 100 години!

Честит имен ден! Продължавай напред и не спирай! Никога не забравяй, че зад твоето име стои борбен човек.

Честит имен ден с пожелания да откриеш щастието там, където има изобилие от здраве, любов и разбирателство!

Животът ти нека в радост отминава, а в теб нека завинаги живи останат Вяра, Надежда, Любов! Честит имен ден!

Честит имен ден! Пожелавам ти в живота твой само щастие да жънеш, само щастие да сееш и много дълго да живееш!

Мъдри пожелания за имен ден

Днес е твоят имен ден! Носи името си с гордост! Запази го чисто и неопетнено, за да грее от род на род, от век на век! Човек за името живее и само с име е човек.

На този ден благословен ти желая вяра, която да не те напуска в трудните моменти! И не забравяй лесно е да склониш глава и по-трудно е да победиш. Казват, че животът е игра, в която все някой побеждава и аз ти пожелавам победителят да бъдеш ти! Честит имен ден!

Пожелавам ти да бъдеш като тревата и да се изправяш всеки път, когато те газят ! Да бъдеш като кокичето - да намираш топлина дори в най-големия студ ! Да бъдеш като звездите - да си близка и едновременно далечна, но винаги даряваща любов и светлина! Честит имен ден!

Честит имен ден! Нека винаги намираш сили да се справяш с всичко, да прощаваш и на всички нас любов да даряваш!

На този ден благословен ти желая мъдрост, за да правиш верен избор, здраве и много любов, за да има смисъл това, което постигаш! Честит имен ден!

Нека всеки ден за теб да бъде изпълнен с радост, в душата ти има само светлина, а в сърцето си да носиш огъня на любовта. Пожелавам ти още много мечти, които да сбъднеш и крепко здраве, за да има смисъл всичко това! Честит имен ден!

Желая ти мъдрост в комбинация с много любов, за да управляваш разумно своя живот! Честит имен ден!

Да мислиш, че живота ще се отнесе добре с теб, само защото си добър човек, е като да мислиш, че бурята няма да те отнесе, защото си у дома. Затова приготви се посрещнеш с мъдрост всяка буря в своя живот! Честит имен ден!

Помни, че истинското щастие не е на върха, а в начина, по който изкачваш склона. Честит имен ден!

Честит имен ден! Помни, че ако дори в най-трудните моменти намираш сили да се усмихваш, то всяка трудност ще бъде за теб само едно изпитание, което ти дава сили и мъдрост да продължиш напред!

Честит имен ден! Нека този ден ти донесе повече мъдрост, за да са правилни всичките ти решения, повече любов, за да не чувстваш самота и най-вече здраве, за да има смисъл всичко това!

Всичко в човека трябва да е красиво, особено душата. Днес преди всичко искам да ти пожелая винаги да съхраниш в сърцето си вярата и любовта, да тъгуваш по-малко и да се усмихваш повече! Желая ти здраве, щастие и любов! Честит имен ден!

Честит имен ден! На този ден благословен ти пожелавам онова, което носи щастие, неизмеримо в злато - доброта и любов! Нека животът ти бъде дълга поредица от щастливи дни, в които има място само за любов и сбъднати мечти!

И аз те поздравявам за имения ти ден! Ще ти пожелая точно онова, без което нито едно пожелание не може да се сбъдне. Желая ти късмет! Нека той не си тръгва дори за миг от теб!

Честит имен ден! Нека да има мъдрост във всеки твой избор! Нека само от радост са сълзите ти! Нека да е споделена любовта! Нека да е чиста вярата ти! Нека да е благословено името ти!

Честит имен ден! Желая ти щастлив живот, изпълнен със светли дни. Желая ти да посрещаш трудностите с мъдрост и да бъдеш истински човек!

Честит имен ден! Пожелавам ти вяра, която да е до теб в най-трудните моменти, надежда - за да знаеш, че всеки ден е по-добър от предходния и любов - за да я даряваш на хората около теб!

Честит имен ден! Помни, че докато вярваш, мечтите се сбъдват. Докато се надяваш, се случва добро. Докато обичаш има щастие в живота ти и има смисъл за живееш.

Вярвай, защото вярата спасява в трудни моменти. Надявай се, защото надеждата крепи човека. Обичай, защото обичта е завинаги! Честит имен ден!

Забавни пожелания за имен ден

Честит имен ден! Пожелавам ти ум, за да се къпеш в пари, любов - за да бъдеш обичан от най-красивата жена, здраве - за да си силен като камък и издръжливост - за да изпиеш всичкия алкохол тази вечер!

Честит имен ден! Пожелавам ти двете най-важни неща - жените да те харесват, а мъжете да се уважават. Останалите не ги мисли! Наздраве!

Нека името ти свято, днес бъде полято с руйно вино, танци и забава до зори! Честит имен ден!

Честит имен ден! Бъди здрав и много влюбен, но никога изгубен!

Имам очи, за да те виждам, ръце - за да се моля за теб, разум - за да си си спомням за теб, сърце - за да те обичам и крака - за да те ритна, ако ме забравиш. Честит имен ден!

Честит имен ден! За твоя празник ти изпращам дузина рози и алкохол без дори! Наздраве!

Нека вино да се лее, любов сърцето да грее и компанията цяла нощ да дивее, защото днес е твоят имен ден! Наздраве!

На този ден ще ти пожелая само две неща - никога и винаги. Никога - нещастен и винаги щастлив! Честит имен ден!

Нека любов топли сърцето ти, а от пари не се затваря портмонето ти. Честит имен ден!

Честит имен ден! И помни, че човек заради едното име живее и заради него празнува! Наздраве!

Честит имен ден! Цялата компания ти желае здраве, щастие и късмет, защото останалото го има в магазина!

Нека цялото щастие на Земята, да ти се стовари на главата! Нека любовта никога не те напуска, а здравето в теб корени завинаги да пуска! Честит имен ден!

Нека вино да се лее и лицето ти от щастие да грее, защото днес е твоят имен ден! Наздраве!

Пожелания за имен ден на жена

В този ден благословен моето пожелание е любов да те следва, каквото и правиш, където и да ходиш. Нека пътят, по който вървиш, да бъде равен. А на върха, който покориш, да те очакват любимите хора! Честит имен ден!

Бъди добра, бъди щастлива! Нека винаги една звезда върви с тебе в нощта и нека никога да не заспива усмивката на твоето лице! Честит празник!

Честит имен ден! Нека красотата никога не те напуска, а усмивката никога да не слиза от лицето ти! Бъди все така нежна и добра и се отдай на любовта!

Честит имен ден! Нека в живота ти радостта е толкова, колкото е за мен, когато аз те видя. Нека любовта е толкова, колкото аз изпитвам към теб. Нека имаш толкова късмет, колкото имах аз, за да те срещна!

Бъди здрава и много щастлива! Живей в мир, хармония и любов не само със себе си, но и с целия свят! Честит имен ден!

Нека животът ти да е песен и всеки ден да е лесен! Честит имен ден, приятелко!

Нека винаги намираш причина за щастие, дори и да не ти е лесно.

Нека винаги да бъдеш силна, за да летиш високо! Нека всички грижи си отидат и в живота ти да има само щастие и любов. Честит имен ден, мила!

От все сърце ти пожелавам много радост и щастие! Нека всеки твой ден да е изпълнен с късмет, пъстри мигове и нови възможности! Пожелавам ви винаги да плуваш в океан от щастие и да живееш живота, за който мечтаеш! Честит имен ден, приятелко любима!

Ти си моята звезда! Нека светлината не угасва в душата ти и твоята любов винаги да топли сърцето ми! Честит имен ден, любима!

Честит имен ден! Бъди все така красива, винаги засмяна и в искри обляна. Отвори душата си и с цялото си сърце приеми любовта!

Изпращам ти три пожелания - едно за здраве, едно за щастие и едно за любов. Но всички тези пожелания са само за теб, защото днес е твоят имен ден!

Бъди жена мечтана и желана! Радвай се на малките неща и прави големи крачки в живота! Честит имен ден!

Честит имен ден, мила! Бъди уверена и горда жена! Върви напред с гордо вдигната глава и защитавай името си на истинска жена!

Днес с твоето име си богата, мила, добра и свята! Нека сърцето твое силно да тупти и с воля всеки връх да покори! Честит имен ден!

Днес за твоето име даже здрача изрича благослов! Бъди с име чисто в живота пъстроцветен и нека твоят светъл празник да сгрее и нашите души! Честит имен ден, мила!

Днес на твоя имен ден ти пожелавам само обич да топли твоите очи, само светлина да има в дните ти! Бъди здрава, щастлива и благословена! Честит имен ден!

Днес празнува твоето прекрасно име, а ти си по-прекрасна и от него. Нека пламъкът в очите ти никога да не угасва, а любовта и щастието никога да не те напускат! Бъди благословена! Честит имен ден!

Днес имен ден празнува най-прекрасната жена. Нека всяко пожелание се превърне в твоя сбъдната мечта! Честит имен ден, любима!

Нека в този ден благословен ти да разбереш, че всички те обичат и ценят не заради хубавото име, а заради прекрасната ти душа. Честит имен ден, приятелко!

Приятелко любима, бъди непозната - за да си интересна, бъди недостъпна - за да си желана, обичай се - за да се обичат, раздавай любов - за да получаваш любов и не спирай да мечтаеш, за да се сбъднат всичките ти мечти! Честит имен ден, мила!

Пожелания за имен ден на мъж

Честит имен ден! Бъди жив, здрав и все така целеустремен!

Носи с гордост прекрасното си мъжко име! Нека любовта, успехите, виното и мечтите в живота ти нямат край! Честит имен ден!

За твоя имен ден какво да пожелая и аз не зная. Красота - ти я имаш, щастие - ти го носиш в сърцето си, ум - ти го имаш, защото живееш живота, който искаш, любов - за какво ти е, след като всички те обичат. Тогава остава само едно - пожелавам ти здраве, за да има смисъл всичко останало. Честит имен ден! Бъди благословен!

На този ден тъгата забрави! Пий до дъно от чашата на живота и празнувай до зори! Честит имен ден! Наздраве!

Честит имен ден! Нека светецът, чието име носиш, винаги те закриля и нека те дари с неговите светли качества. Нека животът ти е изпълнен с вяра и копнеж! Бъди благословен!

Честит имен ден! Няма да ти пожелая пари, защото те се печелят. Но ще ти пожелая здраве и всичко останало, което не се купува с пари.

Честит имен ден! Пожелавам ти винаги да бъдеш победител! Винаги да си крачка пред другите и никога да не се отказваш от целите си!

Пожелавам ти здраве, късмет и вяра, за да сбъднеш най-големите си мечти! Честит имен ден!

Желая ти вяра и упоритост, за да постигаш мечтите си. Късмет, за да получиш всичко, което желаеш. И най-вече любов, за да има с кого да споделиш щастието си! Честит имен ден!

Нека името ти носи само светли емоции! Да имаш здраве, щастие, любов. С най-искрените хора да празнуваш до зори, а чашите да преливат от късмет. Честит имен ден!

Нека името ти привлича само радост и сполука! Нека да си здрав, усмихнат и щастлив! Нека всяка твоя мечта е мое пожелание! Честит имен ден!

На мъжа, който изпълни живота ми с любов, пожелавам светъл празник! Бъди здрав и много щастлив! Честит имен ден, любими!

Пожелавам ти толкова прекрасни моменти, колкото не можеш да преброиш. Пожелавам ти безброй поводи да се усмихваш и да бъдеш щастлив! Честит имен ден!

Нека в този ден се чува само звън на чаши! Нека името ти носи здраве и късмет, а мъдростта винаги те води напред! Честит имен ден, любими!

Честит и здрав бъди ни! Днес на твоя имен ден ти желаем още 100 години на любовта и здравето да си в плен! Честит имен ден!

Бъди здрав, мъдър, успешен и никога не се предавай! Честит имен ден!

Честит имен ден на мъжа мечта! Остани такъв и след теб ще тича всяка жена!

Нека твоят светец покровител бди над теб и ти дава сили да се справяш с всички трудности и изпитания в живота! Честит имен ден!

Да имаш от всичко красиво по много! Да тичаш с устрем към върхове, където те чака само здраве, щастие и любов! Честит имен ден!

Бъди винаги единствен и неповторим мъж за мен! Бъди все така уверен в себе си и във всичко, което правиш! Обичам те, любими! Честит имен ден!

На мъжа, който обичам, желая от сърце - дълги години, изпълнени с щастие, верни приятели, незабравими пътувания и още много сбъднати мечти. Честит имен ден, любими!

Пожелания за имен ден на дете

Честит имен ден, мило дете! Пожелавам ти щастливо детство, изпълнено с безброй мечти. Нека животът ти бъде като игра, в която да срещаш само доброта!

На най-послушното дете пожелавам най-прекрасния празник!Забавлявай се на воля и с приятели добри играй най-забавните игри! Честит имен ден, мило дете!

Нека хубавото име ти носи само щастие, дете любимо. Да си здрав, обичан и щастлив. Честит имен ден!

Честит имен ден, скъпо дете! Нека за теб игрите никога да не свършват и да имаш поводи за радост всеки ден.

Най-щастливото дете пожелавам да лудува до насита с приятели добри! Нека щастието и сполуката винаги те следват! Честит имен ден, мило детенце!

Мило дете, нека всички твои мечти се сбъдват с лекота! Нека здравето и щастието бъдат твои верни приятели! Честит имен ден!

Нека твоят имен ден да направи деня ти красив и много забавен. Все така да се усмихваш и много да ни радваш! Честит имен ден, мило дете!

Честит имен ден, малчо! Носи името, което мама и тати са ти дали, със здраве и доброта!

Честит да е денят, в който празнува твоето красиво име! Носи го с радост, здраве и светлина! Обичай мама и тати! Бъди гордост за тях! Честит имен ден, мило детенце!

Дете мило, днес е твоят имен ден. Нека всяка твоя мечта да се сбъдне! Нека твоят детски свят е изпълнен само с доброта! Нека си най-щастливото дете на света!

Мило дете, честит да е денят на твоето име! Бъди щастлива с него! Носи го с гордост и радвай своите родители!

Честит имен ден на най-доброто дете! Нека безгрижните игри да нямат край! Нека усмивката винаги озарява красивото ти личице! Нека си радост за мама и тати! Бъди благословен!

Честит имен ден, мило дете! Нека на този ден получиш най-милите пожелания и най-мечтаните подаръци!

Честит имен ден, мило детенце! Нека светецът на твоето име те дари със здраве и щастлив живот!

Честит имен ден, малка хубавице! Нека цял живот да си щастлива, само радост да даряваш и с лекота момците да пленяваш!

Мило дете, благодарим ти, че изпълни живота ни със смях и радост! Всеки ден с тебе е прекрасен1! Благодарим ти от сърце, че ти си нашата малка принцеса! Честит имен ден!

На най-сладкото дете на света пожелавам здраве, щастие, игри безкрайни и днес да получи всички подаръци мечтани! Честит имен ден, малко принцесо!

Мило дете, днес е твоят имен ден! Много щастливи игри за теб желая и да си живо и здраво мечтая! Честит имен ден, мое малко момченце!

Твоите родители са ти дали прекрасно име - име, с което да привличаш доброто и да победиш злото! Честит имен ден, мило дете! Пожелаваме ти да растеш с усмивка и да сбъднеш всяка своя мечта!

Честит имен ден, мило дете! Нека обич да топли невинните ти очи и слънцето да огрява силно твоите дни!

За именния ти ден ти желая много щастие и любов от мен!

***

Честит имен ден!

Нека името ти носи много радости,

Нека отваря ти безброй врати,

А ти все така красив/а и весел/а бъди!

***

За теб пожеланието е ясно –

ежедневието ти да е прекрасно,

от теб да бягат всякакви злини,

и да си заобиколена от приятели добри!

***

Свети… е твой покровител,

а ти за мен си вдъхновител! Честит имен ден!

***

Честит имен ден! Да ти е живо и здраво както името, така и тялото, и да ти носят все хубави неща.

***

Честит имен ден!

Да ти е живо и здраво името.

С гордост го носи и сбъдни всички свои мечти.

***

Честит имен ден!

Много здраве, щастие и късмет от нашата дружина,

А другото – от магазина!

***

Честит имен ден! Всичко, което ти желая е: здраве, защото е необходимо; щастие, защото е важно и любов, защото тя ще спаси света!

***

На твоя имен ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти, а времето приемай за награда.

***

За твоя имен ден ти пожелавам

повече усмивки на лицето,

много парички в портмонето

и много любов в сърцето!

И много да почерпиш! Наздраве!

***

Пожелавам ти здраве, то се подразбира. Пожелавам ти дълъг живот, и това е повече от ясно! Но освен здраве и дълъг живот ти пожелавам вълнуващи дни, приключения и безброй вълшебства! Живей на 100%! Честит имен ден!

***

Много здраве, щастие, късмет

и любов безкрайна като интернет!

Много радост от сърце желаем

тъга и мъка никога да не познаеш.

Честит имен ден!

***

Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

***

Да е живо и здраво името ти като са здрави скалите и планините.

Да бъде то полято с руйно вино, песни, танци, веселба и така чак до сутринта!

Да е живо и здраво името ти и ти покрай него.

***

Честит имен ден!

За теб посланието е ясно –

здравето да е прекрасно,

да бягат всякакви злини,

докато до теб са приятели добри!

***

Честит имен ден!

Нека твойте желания бъдат мои пожелания

и помни никога не спирай да опитваш

и никога не опитвай да спреш!

***

Честит имен ден!

Желая ти много здраве - то винаги е нужно,

много щастие - то никога не стига,

море от любов и бряг,

на който винаги да те чака някой!

***

Името ти свято

днес да бъде то полято

с руйно вино, песни, танци, веселба

и така до сутринта!

***

Човек заради едното име живее

и заради него празнува.

***

Честит Имен Ден!

Пожелавам здраве и късмет да те водят все напред!

Пожелавам да е чиста твоята душа и да носиш с гордост твоето име.

***

Днес, на твоя имен ден, те приветствам и ти жела от сърце най-гръмогласно,

в живота да постигаш всичко най-прекрасно!

Пожелавам ти сродна душа,

С която да разделяш мъката и радостта!

А сега вино си сипи и не го мисли!

Още:

Идеи за пожелания за рожден ден

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com