X
 
 

Най-подходящите ЗОДИИ за брак

26703 0
photo of Най-подходящите ЗОДИИ за брак
Снимка: iStock/Guliver
Бракът е един от най-важните моменти в живота на човек. Трябва да знаем в какво се впускаме и дали партньорът до нас може да ни даде това, от което имаме нужда. Това са 4-те най-подходящи за брак зодии:

ДЕВА

Представителите на тази зодия са известни със склонността си към дълги обвързвания. Всеки 8 от 10 брака на всяка дева са успешни и продължават над 20 години. Девата обича дома, чистотата, семейния уют и уединението. Те винаги биха били щастливи от малка, но подредена къща, с деца и хубава градина. Най-важното обаче е тя да е приветлива и добре изчистена. Известни със своята педантичност, девите не се примиряват да живеят в хаос и дори изпадат в нервна криза, при вида на най-малкото петно.

Мъжете Дева определено са най-добрите бащи, а жените са най-любящите майки. Чудесен избор, ако искате дълъг и спокоен семеен живот.

ВОДОЛЕЙ

Те са любители на романтиката, духовното сливане и вечното търсене на истините в живота. Често ги смятат за лениви и мързеливи, но това не е така. Водолеите просто обичат дълго да анализират и премислят важните неща, преди да се впуснат в тях. Именно за това те биха били много успешна половинка за вас, ако сте импулсивни, защото ще ви дадат най-правилния съвет, как и кога да направите нещо .

Личността на Водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Имат голяма сила на съсредоточаване. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзки. Те са решителни, упорити и често спорят.

Обичат свободата повече от всичко друго на света. Взаимно се опитвайте да давате достатъчно простор не само на човека до вас, но и на себе си, защото именно така ще се радвате на хармоничен и дълготраен съюз, белязан с доверие и духовно родство. Не си позволявате да използвате слабите места на своята половинка с цел постигане на надмощие във връзката си. Опитвайте се поравно да давате и да получавате. Ревността тук ще е неоснователна и ще е плод повече на вътрешни страхове от самота. Не крийте чувствата си, когато сте наранени от другия!

ДРУГИТЕ ДВЕ ЗОДИИ - ТУК :)

4-те зодии, които не страдат по бивши

Разделите са трудни за много хора, но все пак има и такива, които напълно хладнокръвно си тръгват от партньорите си. Те обичат истински...

.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално