Най-подходящите ЗОДИИ за брак

30648
Най-подходящите ЗОДИИ за брак
Снимка: iStock/Guliver

Бракът е един от най-важните моменти в живота на човек. Трябва да знаем в какво се впускаме и дали партньорът до нас може да ни даде това, от което имаме нужда. Това са 4-те най-подходящи за брак зодии:

ДЕВА

Представителите на тази зодия са известни със склонността си към дълги обвързвания. Всеки 8 от 10 брака на всяка дева са успешни и продължават над 20 години. Девата обича дома, чистотата, семейния уют и уединението. Те винаги биха били щастливи от малка, но подредена къща, с деца и хубава градина. Най-важното обаче е тя да е приветлива и добре изчистена. Известни със своята педантичност, девите не се примиряват да живеят в хаос и дори изпадат в нервна криза, при вида на най-малкото петно.

Мъжете Дева определено са най-добрите бащи, а жените са най-любящите майки. Чудесен избор, ако искате дълъг и спокоен семеен живот.

ВОДОЛЕЙ

Те са любители на романтиката, духовното сливане и вечното търсене на истините в живота. Често ги смятат за лениви и мързеливи, но това не е така. Водолеите просто обичат дълго да анализират и премислят важните неща, преди да се впуснат в тях. Именно за това те биха били много успешна половинка за вас, ако сте импулсивни, защото ще ви дадат най-правилния съвет, как и кога да направите нещо .

Личността на Водолеите притежава способности, които им помагат да анализират напълно нещата и да извлекат от тях полезни знания. Имат голяма сила на съсредоточаване. Гъвкавостта на ума им ги прави много общителни и улеснява приятелските им връзки. Те са решителни, упорити и често спорят.

Обичат свободата повече от всичко друго на света. Взаимно се опитвайте да давате достатъчно простор не само на човека до вас, но и на себе си, защото именно така ще се радвате на хармоничен и дълготраен съюз, белязан с доверие и духовно родство. Не си позволявате да използвате слабите места на своята половинка с цел постигане на надмощие във връзката си. Опитвайте се поравно да давате и да получавате. Ревността тук ще е неоснователна и ще е плод повече на вътрешни страхове от самота. Не крийте чувствата си, когато сте наранени от другия!

ДРУГИТЕ ДВЕ ЗОДИИ - ТУК :)

4-те зодии, които не страдат по бивши

Разделите са трудни за много хора, но все пак има и такива, които напълно хладнокръвно си тръгват от партньорите си. Те обичат истински...

.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com