Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак

11078
Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак
Снимка: Аctualno.com

Най-подходящите дамски обувки за вашия зодиакален знак

Няма жена, която да не е омагьосана от магнетичните дамски обувки. Все ще си намери чифт, от който точно е имала нужда. Ние всички сме уникални и тази наша уникалност се определя до голяма степен от нашите зодиакални знаци. Как се обличаме, какви обувки обичаме да носим, какво обичаме да ядем и т.н. зависи много от нашите зодиакални знаци.

Тогава защо да не изберем нещо уникално по отношение на обувките, което определя нашия стил и което подхожда на личността ни най-добре.

Едни прекрасни дамски обувки от Stiletto могат да направят завършено или да съсипят облеклото ви. Ето към какво трябва да се насочите.

Риби

Когато купуват чифт магнетични дамски обувки, първото нещо, което представителките на зодия Риби трябва да се попитат е: „Ако една русалка имаше крака, щеше ли да ги носи?“ Ако отговорите с „да“, тогава тези обувки са точно за тях.

Водолей

Известно е, че зодия Водолей е бунтовническа, затова представителките й ще оценят пантофки с елементи на метални отблясъци. Те биха били уникални и изключително забавни.

Везни

Дамите Везни харесват неща, които са естетични и женствени, те се стараят всичко около тях да е балансирано. Те определено биха се насочили към обувки с ток с клиновидна форма.

Телец

Телецът е чувствен земен знак, управляван от Венера, който търси комфорт и романтични неща като цветя. И така, какво би могло да бъде по-представително за този знак, освен удобни гуменки с ярки флорални щампи?

Овен

Динамичен и самоуверен, Овенът се управлява от Марс, планетата войн. Еспадрилите биха им паснали идеално на краката.

Козирог

Козирог обича традицията и маратонките с наситен цвят със сигурност ще им допаднат.

Близнаци

Най-големите почитатели на модата от всички зодиакални знаци са Близнаците. Те обичат да носят най-новите дрехи и аксесоари на пазара и със сигурност ще предпочетат най-новото от модния подиум. Всякакви допълнения като скъпоценни камъни, пискюли и ивици показват най-добрите тенденции за този сезон.

Рак

Представителите на зодия Рак са конвенционални и харесват това, което е „изпитано и вярно“. Така че, когато става въпрос за вечната мода, те са насреща в най-класическите обувки.

Лъв

Според астролозите, Лъвовете обичат да блестят и да бъдат в центъра на вниманието. За ревящите лъвици, дамски боти от DMR.bg със супер лъскава лакирана кожа ще гарантират, че всички очи ще бъдат насочени към вас.

Стрелец

Символът на могъщия кентавър, Стрелец, управлява животните от зодиака. Едни привлекателно леопардови токчета, обути за разходка, ще напомните на всяка кралица на царството.

Дева

Астролозите предлагат на Девите, които не се интересуват от тенденциите и са по-загрижени за здравето и щастието си, да търсят обувки от изкуствена кожа. Едни сандали с регулируеми каишки и са практичен избор за този уникален знак, за да могат да се съсредоточат върху цялостното си съществуване.

Скорпион

Скорпионите обичат червения цвят и всичко което е някакво табу. Да не говорим, че е и знак, управляван от сексуалността. За най-добрата обувка за нощта, потърсете нещо секси и стилно като обувките с ток на Кейти Пери. Тези обувки ще позволят на всички да знаят, че Скорпионът има натрапчива страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com