Най-секси мъжът е от тази зодия (част I)

27662
Най-секси мъжът е от тази зодия (част I)
Снимка: iStock/Guliver

При избора на партньор жените се доверяват на интуицията си, но основните предимства на мъжа могат да са разпознати по знака на зодиака.

Как става това, нека ви обясним, както и защо всеки от тях е добър:

Овните са най-очарователните

Типичен представител на този знак често е преследван от неуспехи, които смекчават духа му. Такъв мъж не е свикнал да се отказва, да се простира, да се оплаква, да хленчи, във всичко и винаги отива до горчивия край. Овенът обича да играе романтика, но това определено не е любимата му игра. Той лесно може да намери друг, ако момичето се преструва на труднодостъпно.

Телецът е най-желаният

Почти всички мъже, родени под егидата на това съзвездие, са красиви! Повечето представители на зодия Телец могат да се похвалят с изразителни черти на лицето, високи са и нямат наднормено тегло. Те лесно компенсират недостатъците със своя чар. Представителите на този знак винаги са заобиколени от жени, които са алчни за мъжката красота и пари.

Близнаците са най-красивите

Зашеметяващите Близнаци правят това не толкова от външния си вид, колкото от способността да се представят добре и да демонстрират своите таланти. Много от нежния пол губят главите си при вида на мъже, родени под този знак. Несъзнателният чар обаче избледнява с течение на времето и жената започва да осъзнава, че само е попълнила колекцията от разбити сърца.

 

Раците са аристократични

Мъжете раци са се превърнали в обект на желание за околните жени. Те се отличават от тълпата, чрез вродена аристокрация, която мнозина намират за много секси. Истинският представител на този знак цени традициите и любовта на своя избраник. Той е учтив, внимателен, лоялен и в същото време има фина умствена организация. Чувствителността и емоционалността помагат на Рака да разбере жените блестящо и да потърси услуга в тяхно лице.

Лъвовете са най-привлекателни

Където и да се появи Лъвът, той винаги излъчва самочувствие и привлича вниманието на всички. Мъжът от тази зодия печели сърца с харизма, привлекателност и естествен чар. Неговото „основно оръжие“ е изразителната усмивка, която очарова и омайва всички жени.

Девите са най-съблазнителни

Типичен представител на този знак е мъж, който постоянно се занимава с личностно развитие. Свикнал е да анализира случващото се във вътрешния му свят и е готов да помогне на избраника си да се справи с всички страхове и комплекси. Извън природата, Девите почти винаги успяват да изградят щастлива и изключително успешна връзка. Те са оскъдни с емоции, което прави изображението загадъчно в очите на жените.

Везните са най-харизматични

Мъжете Везни по природа имат неустоима красота на тялото. Те не се интересуват от вътрешно съвършенство. Те са умни, талантливи, имат деликатен вкус и не са лишени от чувство за красота. Представителите на този знак могат да бъдат много взискателни при избора на спътник. Жената трябва да отговаря във всичко и да бъде безупречно красива. Този, който избере, ще е добре възнаграден!

Следва продължение…

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com