Най-странните неща по света през седмицата (ВИДЕО)

13587
Най-странните неща по света през седмицата (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

АФП направи седмичен обзор на нестандартни случки по целия свят.

Самотник среща приятел

„Най-самотният слон в света“ най-накрая си намери приятел. Кааван, който бе спасен от американската певица Шер от мрачен зоопарк в пакистанската столица Исламабад, намери компания в камбоджански резерват. Но мъжкият азиатски слон вече открива, че връзките с женските от този вид идват с усложнения.

"Една женска дойде и се срещна с него тази сутрин. Имаше кратко любопитство и след това тя избяга", каза управителят на резервата Дарик Томсън пред Франс прес.

 

Мистериозни монолити

Мистериозен лъскав монолит, открит в пустинята в Юта, който породи всякакви слухове за посещения на извънземни, изчезна. "Всичко, което беше останало, беше съобщение, написано в мръсотията, в което пишеше" Чао кучко" със следи от скорошно изпикаване на мястото ", каза Рикардо Марино, който тръгна към отдалеченото място, за да го види. Дни по-късно подобен призрачен монолит изскочи в Карпатските планини близо до румънския град Пятра Нямц. Той също изчезна толкова внезапно и толкова мистериозно, колкото се беше появил, само за да изскочи още един на върха на калифорнийския хълм в сряда.

Неочакван гост

Австралийско семейство се завърна у дома си, за да намери коала на изкуственото си коледно дърво, заплетена в светлините, опитваща се да похапне от пластмасовите листа. „Мислех, че едно от децата ми е сложило мека играчка там, но се оказа жива“, каза Аманда Маккормик. Коалата, наречена Дафни, е била пусната в близките горички от спасителен екип, привидно обезсърчен от нейния жизнен опит.

Джаджа за Клуни

От подстригване вкъщи, когато си „под ключ“, не се страхува и великолепният Джордж Клуни. Холивудската звезда разкри, че се е подстригвал през последните 25 години със странна джаджа, която се прикрепва към прахосмукачка.

Струващата 50 долара Flowbee е повод за шеги, откакто се появи в късните нощни телевизионните реклами през нощта в края на 80-те години, но Клуни се кълне в джаджата. "Слушай, човече, работи", каза той пред репортери.

Фалос беглец

Германската полиция издирва двуметрова скулптура, изобразяваща мъжки фалос, класифицирана като "паметник на културата", която изчезна от върха на баварска планина. Всичко, което е останало от впечатляващата дърворезба на мъжки гениталии на върха на 1738-метровата планина Грунтен е купчина дървени стърготини.

Как се води политика със свинска карантия

Тайванските депутати си подхвърляха един на друг свински вътрешности заради вноса на свинско месо от САЩ. Сцените с карантията завършиха с кавга, докато опозиционните депутати изпразваха торби с вътрешности върху главите на опонентите си или ги биеха със свински черва.

Венчални пръстени изплуват

Върнати са брачните халки на алжирска двойка, които са корабокрушени, когато мигрантската им лодка е потънала от италианския остров Лампедуза. Дуду на 20 години и Ахмед, с пет години по-голям, бяха сред 15-те оцелели от трагедията през октомври. Но пръстените им бяха открити в раница, намерена да плува в морето две седмици по-късно, и проследени до двойката, сега в лагер в Сицилия. "Невероятно е", каза Ахмед, "но ние все още оплакваме приятелите си, които не успяха.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com