Най-трудните за обичане зодии

23024
Най-трудните за обичане зодии
Снимка: iStock/Guliver

Взаимоотношенията зависят и от хороскопа на човек. Има хора, с които общуването и любовта стават от само себе си. Има и такива, с които е много трудно да бъдете заедно и да заобичате.

Представяме ви най-трудните зодии на Зодиака:

3-те зодии, които развалят семейства

Раздялата на семейството невинаги и изцяло е дело на мъжете. Не бива и да упрекваме единствено мъжете за това. Звездите показват кои о...

Дева

Девата се смята за най-самодостатъчния знак в Зодиака. Характерът й пасва на повечето, а взаимоотношенията й са аналитични или в управляваща позиция. Девата държи хората на разстояние, докато не се убедят, че може да й се доверят. Тя не е от най-лесните хора, които обичаме. За да може Девата да се влюби в някого, той трябва да отслаби защитните си сили. Ако някой докосне същността на Девата, могат да се превърнат в чудесни партньори. Това може да отнеме известно време.

Скорпион

Скорпионите никога не знаят, какво искат. Те се впускат между горещо и студено, като луди, а това прави трудно разбирането с тях и в последствие съвместния живот. Скорпионите могат да бъдат невероятно изтощителни партньори, в резултат, на което често прескачат от една връзка в друга. В интерес на истината, докато Скорпионът не се почувства зрял емоционално, няма да е готов за сериозна връзка.

4-те най-романтични зодии сред мъжете

Двойките ЗОДИИ, за които любовта е НЕВЪЗМОЖНА

Всички ние търсим любовта, но е факт, че понякога оставаме разочаровани, защото половинката ни някак не ни пасва, нали? Всъщност поняко...

Стрелец

Няма зодиакален знак, по-ексцентричен и импулсивен от Стрелеца. До известна степен, това го прави интересен партньор. Той не обича да му е скучно. Непрекъснато преследва нещо ново: нови приключения, нов прилив на адреналин. Не харесват да стои на едно място, което му пречи да завързва нови връзки. Стрелецът ще се почувства удовлетворен само, когато намери човек, който вместо постоянно да гони върви до него.

Водолей

Водолеите са естествено резервирани, затворени хора. Не са склонни да допускат всеки в собствения си свят. Често практически е невъзможно да ги разберем. Водолеите държат на разстояние от себе си другите хора. Те се нуждаят от човек, на когото могат истински да се доверят. Само на доверен ще покажат своята уязвимост, методи да поемат рискове и да се влюбват.

Козирог

2-те зодии, които имат голям страх от обвързване

Всички до някаква степен се страхуваме от обвързване и това е нормално, но при някои този страх е почти невъзможен за преодоляване. Нов...

Козирогът е отражение на практичност, ефективност и трудолюбие. Това прави представителите на тази зодия, едновременно невероятно надеждни и отлични колеги. Това също може да означава, че подхождат към всяка връзка от гледна точка на бизнес отношенията. Никой партньор не иска да се чувства така, сякаш е оценен, според списъка от плюсове и минуси. Козирозите трябва да се научат да вярват на сърцето си, както се доверяват на ума си. Само така ще открият истинска, трайна любов.

ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Как лесно да проверим дали парфюмът е оригинален?

Пречи ли бавния метаболизъм на отслабването или е просто мит?

Ако остане главата на кърлежа в кожата - какво да правим

Какви цветя е добре да отглеждаме у дома?

Кои симптоми говорят, че имаме бърз метаболизъм?

Как се пише: не знам или незнам?

Как да проверим гъбите дали са отровни?

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com