Най-влюбеният зодиакален знак

28070
Най-влюбеният зодиакален знак
Снимка: iStock.Guliver

Пролетта е в разгара си, което означава, че всеки иска да се влюби до уши. Някои, обаче, се влюбват през цялото време, независимо от сезона, защото са родени под знака на най-влюбчивата зодия.

12 място - Дева

Девите са последни, защото са моногамни. Девите се влюбват веднъж завинаги и то не в първия, който дойде, а с партньора, с когото са живели десет години и са били напълно убедени, че преди десет години са направили правилния избор.

11 място - Козирог

Типичните Козирози се влюбват в ранното детство, в измислен образ, който след това търсят през целия си съзнателен живот. Към възрастта на половата зрялост образът на идеалния партньор обикновено вече е полиран до блясък. Така че шансът да станете обект на любовта на педантичния Козирог, ако има такъв, е един на сто.

10 място - Скорпион

Репутацията на най-скандалния, любящ и страстен Знак остана на Скорпионите съвсем случайно: те се влюбват много рядко, но до смърт.

9 място - Овен

Съществува мнение, че Овните са постоянно влюбени в някого, но тези впечатления са неверни - Овенът е сложен. В дълбините на душите си тези самоуверени и напористи Овни са плахи агнета и те се страхуват от силни чувства. Това не е изненадващо: любовта е ахилесовата пета на Овен.

8 място - Рак

Раците се страхуват от любовта, защото не знае какво да очаква от тази любов - изведнъж това ще усложни премерения му и спокоен живот. Поради тази причина във всяка мимолетна симпатия Раците успяват да разпознаят истинската чиста любов със щастлив край.

7 място - Телец

Телците се влюбват доста често и, което е важно, много бързо, поради което заемат заслужено седмо място в класацията на най-влюбените знаци на зодиака. За тях има желязно правило: първо трябва да се влюбите и можете да оцените връзката си по-късно.

6 място - Водолей

Това е може би единственият знак, който все още не може да разбере от какво се нуждае - интелигентен или красив партньор. Водолеите или се влюбват от векове от пръв поглед, или внимателно, понякога с години, подреждат най-добрите и печеливши варианти.

Докажи, че си влюбен, за да влезеш в Дания

Дания облекчи граничния си контрол с други скандинавски страни и Германия от понеделник. Така двойки, разделени от блокирането заради к...

5 място - Риби

Рибите са в постоянно търсене на идеалната си любов , защото не могат да живеят без любов. Ако една риба е влюбена, тя диша и живее.

4 място - Лъв

Доста и Лъвовете щяха да водят първите три, но без значение как е. Има причина за това: в Лъвовете често се влюбват, следователно, действайки от благородни подбуди, царете от зодиакалния кръг приемат тази любов като подарък, но самите те се влюбват изненадващо по-рядко.

3 място - Везни

Само за ЖЕНИ: 7 признака, че се влюбваш

1. Приятно ви е просто да си седите и да си мълчите С хората, които само харесваме, избягваме мълчанието и ще дърдорим само и само да ...

Основното житейско кредо на Везни: Искам повече любов, повече внимание, повече чувства. Проблемът им е, че щом има човек, който иска да даде на Везните цялата си любов, нуждата им от любов веднага изгаря.

2 място - Близнаци

Представителите на знака Близнаци се влюбват със светкавична скорост, страстно и завинаги. На всеки шест месеца, за да бъдем точни. Нещо повече, всеки път те са искрено убедени, че този път всичко е сигурно завинаги, че най-накрая са намерили самия човек.

1 място - Стрелец

И на първо място имаме - Стрелец! Най-любящият, влюбен и  неверен знак на Зодиака . Стрелците по принцип не знаят как да живеят без любов: ако са сами, тогава животът губи всякакъв смисъл. Затова Вселената ги е наградила с устойчивост на стрес, която се състои в моментално влюбване. А представителите на този Знак страстно обичат, но бързо изгарят. Ето защо, веднага щом емоционалното напрежение отшуми, Стрелецът тръгва на лов за нов донор на любов. Но ако искат, могат постоянно да се влюбват в партньора си и то с нова сила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com