X
 
 

Най-заядливите зодии

98932 0
Най-заядливите зодии
Снимка: iStock/Guliver
Това е класация на най-опасните знаци в зодиака. Определено трябва да внимавате с тях, ако не искате да си навлечете проблеми.

1. Скорпион

4-те зодии, които ще изживеят незабравима лятна ЛЮБОВ

Лятото е най-вълнуващото време в годината, в което се случват чудеса. Тези няколко зодии ще запомнят лято 2019 с най-незабравимата любо...

Естествено, Скорпионът е на първо място сред знаците, с които не искате да си имате вземане-даване. Не защото е най-агресивен в зодиака (това обикновено е Лъвът), а защото много трудно се отказва. Ако влезете в конфликт със Скорпион, той няма да го забрави, дори на пръв поглед да се държи нормално. Скорпионът не е най-отмъстителната, но е най-мрачната и чувствителна зодия, когато се чувства критикуван или несправедливо осъждан. Не от интензивността на гнева му трябва да се страхувате, а от неговата продължителност. В съзнанието му конфликтът ви ще трае с години.

2. Лъв

Лъвът е знакът на битките. Ако го обидите или атакувате него или някой от хората, на които държи, отмъщението му ще бъде безмилостно. Лъвът е яростен защитник и не обича някой да го заплашва или да му пречи. Макар да не е злопаметен като Скорпиона, той е най-безмилостен от всички и ще нарани чувствата ви повече от всички останали.

3. Телец

3-те най-подли зодии

Козирог Да познавате Козирог е същото като да познавате дявола лично. Дори и да ви стане зле и да паднете насред улицата пред краката ...

Когато имате конфликт с Телец, то имате конфликт и с всичките му близки. Телецът е много привързан към своето "племе", а също така е и много твърдоглав. Това означава, че дори да е сгрешил, никога няма да си признае. Независимо колко е вбесен, не позволява да му проличи. Докато намеренията на Лъва се изписват ясно на лицето му, Телецът си слага привидно спокойна фасада, което може би е най-плашещата тактика от всички.

4. Рак

Ракът не се страхува да влиза в битки, защото е най-вече емоционален. Той ще вземе всичко, което казвате, ще го преувеличи и раздуе, а след това ще го обърне и използва срещу вас. Приема всичко лично и много се огорчава, ако сметне, че умишлено сте се опитали да го нараните. Не се заблуждавайте, че ще можете да продължите приятелството с Рак след сериозен спор. Той може да ви прости, но дълбоко в себе си никога няма да го забрави.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

3-те зодии, които са най-зле в леглото

Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има 3 зодии, за които...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално