Не е за вярване, но точно тези 3 зодии имат ангелска душа

17833
Не е за вярване, но точно тези 3 зодии имат ангелска душа
Снимка: iStock/Guliver

Равновесието между доброто и злото на Земята се поддържа благодарение на противоречивата човешка природа, която астролозите представят като сблъсък и допълване, между душите на хора – ангели и такива с души на демони. Последните са наречени да оказват помощ на хората в трудни моменти, когато злото ги е споходило, да ги учат как да преодоляват скръбта си и да понасят загуби. От своя страна, хората с ангелска душа учат на любов и доброта, стремейки се светът да става все по-прекрасен. Според Зодиака, единствено представителите на три зодии имат заложена от рождение ангелска душа. Ето кои са те.

Риби

За Рибите е характерна широкообхватна интуиция – те предусещат безпогрешно събития, за които другите си нямат и представа. Това ясновидство, комбинирано с ангелската им душа, ги тласка да насочват обърналите се за съвет към тях в правилната посока, за да вземат адекватните при дадената ситуация решения; и да изяснят основните си житейски приоритети.

Рибите ценят изтънченото и истинското и интуитивно и генерират блестящи идеи как да го пресъздават в божествени шедьоври. При това те изразходват много енергия, но бързо регенерират – чисто подсъзнателно – жизнената си сила и са готови да се впуснат наново в търсене на божественото.

Водолей

Знаци, че до теб има ангел-пазител

Много хора вярват, че ангелите ги придружават в живота, предпазвайки ги от опасности. И има много от тях, както отвътре, произтичащи от...

Водолеите са мъдри и спокойни същества, гледат философски на света , което позволява да не пилеят енергията си, а да я насочват към благотворителни дейности. Защото имат „голямо сърце“, винаги отворено към хората с техните проблеми. Тази тотална ангажираност да лекуват човешките души не рядко се оказва пречка да се концентрират върху себе, за да създадат собствено семейство. Постоянно търсят някого, чиято душа е наранена, за да му окажат безкористната си подкрепа. И го намират всред океана от човешки съдби, а когато дават съвети на тези „страдащи души“, се чувстват истински удовлетворени. А внушителният им енергиен запас подхранва тяхната издръжливост да отстояват непреклонно този си начин на живот.

Везни

Везните са същества с възможно най-чистата ангелска душа. Това се проявява в способността им да са съпричастни с околните, да ги разбират и да се ангажират за решаване на проблемите им – лекуват разбити сърца, вдъхвайки им вяра, че ще имат много красиви моменти. И постъпват така напълно безкористно, без да се влияят от собствените си върхове и спадове – човешкото благосъстояние е винаги на преден план!

Везните са специални и различни от другите, тъй като притежават вродена дарба да усещат къде е красотата, за да я докосват… Могат и сами да създават красота и да внасят в нея хармоничност. Притежават „ангелско търпение“, спокойни и балансирани са и се радват на обичта на близките си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com