X
 
 

Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.

34229 0
photo of Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.
Снимка: iStock/Guliver
Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да бъде оставен сам по някаква причина, защото просто нещата в любовен план с него не биха се получили.

Има няколко зодии, които имат нужда от време да осмислят какво се случва в живота им. Затова, ако се влюбите в тях, много е вероятно да останете с разбито сърце и то за кратко време.

3-те двойки зодии, които имат най-стабилни връзки

Има двойки, които през целия си живот се карат и не могат да изгладят неразбирателствата помежду си. Има такива, които се събират и раз...

Ето кои са 3-те зодии, от които е по-добре да стоите далеч, ако искате да бъдете щастливи и спокойни до края на 2019 година:

Близнаци

Просто си нямате идея какъв хаос е в ума на Близнаците в този период от живота им. Те просто имат толкова въпроси за всичко, което им се случва, че любовта е последното нещо, за което мислят в момента. Ако някой твърде настоятелно се опита да влезе във връзка в тях, само ще усети гнева им, който повярвайте ми, никак не е малък. Много други Близнаци пък биха се възползвали, само за да изпитат мимолетна страст, с която си мислят, че ще повдигнат самочувствието и настроението си. Ако имате сериозен интерес към представител от тази зодия, просто изчакайте разумно време и ще видите промяна в поведението им. Бъдете до тях като упора и приятел, но не дръзвайте да влизате по-надълбоко в личното им пространство. Просто няма да се получи и ще загубите и малкия шанс, който имате, за да грабнете сърцето на вашия избраник.

Най-неустоимите ЗОДИИ

13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете

Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е пословичен, но това е само част от истините ...

Дева

Сега не е моментът за връзка със зодия Дева! Цялата година беше много бурна за тях що се отнася до връзките и любовта. Били са във връзка с няколко партньори, които обаче са се оказали неуспешни. Причинат за това са големите различия помежду им, които Девите на са усетили в самото начало. И логично на това сега Девите са изключително разочаровани в любовен план и няма да повярват на никого, с колкото и искрени чувства да подходи към тях. Ако искате да имате връзка с тази зодия, просто изчакайте до края на годината. Освен това е много възможно да попаднат в още една неподходяща връзка до края на годината, която обаче ще е кратка и доста неангажираща. След този тежък за тях период ще преминат във фаза, в която ще са пълни с надежда, че тяхната любов все пак ги чака някъде там. Това е моментът, в който трябва да се появите и да грабнете убедително сърцето им. А, дотогава – просто бъдете наоколо, когато имат нужда да поговорят с някого за всичко, което им тежи!

КОЯ Е ТРАТАТА ЗОДИЯ ВИЖТЕ ТУК

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Дневен хороскоп за 14 ноември

Овен През този ден не почивайте на стари лаври. Ще може да бъдете спокойни за добрия ви имидж, ако положите достатъчно усилия.  Телец Денят...

Последно в Актуално