Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.

36891
Не се влюбвайте в тези 3 зодии до края на 2019 г.
Снимка: iStock/Guliver

Има моменти в живота на човек, когато е по-добре да бъде оставен сам по някаква причина, защото просто нещата в любовен план с него не биха се получили.

Има няколко зодии, които имат нужда от време да осмислят какво се случва в живота им. Затова, ако се влюбите в тях, много е вероятно да останете с разбито сърце и то за кратко време.

3-те двойки зодии, които имат най-стабилни връзки

Има двойки, които през целия си живот се карат и не могат да изгладят неразбирателствата помежду си. Има такива, които се събират и раз...

Ето кои са 3-те зодии, от които е по-добре да стоите далеч, ако искате да бъдете щастливи и спокойни до края на 2019 година:

Близнаци

Просто си нямате идея какъв хаос е в ума на Близнаците в този период от живота им. Те просто имат толкова въпроси за всичко, което им се случва, че любовта е последното нещо, за което мислят в момента. Ако някой твърде настоятелно се опита да влезе във връзка в тях, само ще усети гнева им, който повярвайте ми, никак не е малък. Много други Близнаци пък биха се възползвали, само за да изпитат мимолетна страст, с която си мислят, че ще повдигнат самочувствието и настроението си. Ако имате сериозен интерес към представител от тази зодия, просто изчакайте разумно време и ще видите промяна в поведението им. Бъдете до тях като упора и приятел, но не дръзвайте да влизате по-надълбоко в личното им пространство. Просто няма да се получи и ще загубите и малкия шанс, който имате, за да грабнете сърцето на вашия избраник.

Най-неустоимите ЗОДИИ

13 истини за ОВЕН и ТЕЛЕЦ, които трябва да знаете

Тези две зодии са едни от най-трудните характери в зодиака, всички знаем това. Инатът им е пословичен, но това е само част от истините ...

Дева

Сега не е моментът за връзка със зодия Дева! Цялата година беше много бурна за тях що се отнася до връзките и любовта. Били са във връзка с няколко партньори, които обаче са се оказали неуспешни. Причинат за това са големите различия помежду им, които Девите на са усетили в самото начало. И логично на това сега Девите са изключително разочаровани в любовен план и няма да повярват на никого, с колкото и искрени чувства да подходи към тях. Ако искате да имате връзка с тази зодия, просто изчакайте до края на годината. Освен това е много възможно да попаднат в още една неподходяща връзка до края на годината, която обаче ще е кратка и доста неангажираща. След този тежък за тях период ще преминат във фаза, в която ще са пълни с надежда, че тяхната любов все пак ги чака някъде там. Това е моментът, в който трябва да се появите и да грабнете убедително сърцето им. А, дотогава – просто бъдете наоколо, когато имат нужда да поговорят с някого за всичко, което им тежи!

КОЯ Е ТРАТАТА ЗОДИЯ ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно